Ahol egy szülő neveli a gyereket nincs apuka vagy anyuka ott az a szülő több mindent megenged/megvesz a gyerekének mint ahol két szülő neveli a gyereket és tesók is vannak?
Figyelt kérdés
tegnap 20:33
11/15 anonim válasza:
Nem nézi a párom pénzeszsáknak együtt boxolnak is, tanulja pl a komoly hisztimentes reakciókat is, meg hogy nem sikítozunk mert azt a csajok szoktak, valojában a férfi fogalmát látja v tanulja v másolja tudattalan csak. És amig nekem a gázszámla az első, a pacsiknak meg a benzin.
12/15 anonim válasza:
11# nem sírok. A kérdésre válaszoltam nekem mi a különbség egyedul meg párban nevelés közt.
Én biztos hogy nem birnék megvenni egy focisalbumot pl. Hamarabb költenék egy gofrisütőre inkább a kisbarátaival gofrizni vagy akár egy szintetizátorra is vagy bármi másra.
Ez nem sirás.
Csak képtelen vagyok "levegőbe" "ablakon" kiadni pénzt.
13/15 anonim válasza:
Hát akkor vegyél gofrisütőt, édes Istenem🤣
14/15 anonim válasza:
De nem a gofrisütő a lényeg istenem:)
Hanem hogy pasi nélkul merőben más az élet.
Nincs robloxfiguravásárlás a bankkártyámmal külföldi szoftvereken.
(És ..gyereksírás..miert nincs nekem bankkártyám??) A családi "idill".
15/15 anonim válasza:
Kihagyom ezt a megtisztelő lehetőséget, köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!