Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ahol egy szülő neveli a...

Ahol egy szülő neveli a gyereket nincs apuka vagy anyuka ott az a szülő több mindent megenged/megvesz a gyerekének mint ahol két szülő neveli a gyereket és tesók is vannak?

Figyelt kérdés

tegnap 20:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem nézi a párom pénzeszsáknak együtt boxolnak is, tanulja pl a komoly hisztimentes reakciókat is, meg hogy nem sikítozunk mert azt a csajok szoktak, valojában a férfi fogalmát látja v tanulja v másolja tudattalan csak. És amig nekem a gázszámla az első, a pacsiknak meg a benzin.
tegnap 21:53
 12/15 anonim ***** válasza:

11# nem sírok. A kérdésre válaszoltam nekem mi a különbség egyedul meg párban nevelés közt.

Én biztos hogy nem birnék megvenni egy focisalbumot pl. Hamarabb költenék egy gofrisütőre inkább a kisbarátaival gofrizni vagy akár egy szintetizátorra is vagy bármi másra.

Ez nem sirás.

Csak képtelen vagyok "levegőbe" "ablakon" kiadni pénzt.

tegnap 21:57
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát akkor vegyél gofrisütőt, édes Istenem🤣
tegnap 22:06
 14/15 anonim ***** válasza:

De nem a gofrisütő a lényeg istenem:)

Hanem hogy pasi nélkul merőben más az élet.

Nincs robloxfiguravásárlás a bankkártyámmal külföldi szoftvereken.

(És ..gyereksírás..miert nincs nekem bankkártyám??) A családi "idill".

tegnap 22:19
 15/15 anonim ***** válasza:
Kihagyom ezt a megtisztelő lehetőséget, köszönöm.
tegnap 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!