Sokat eszek keveset mozgok de normális szép alakom van akkor szerncsésnek mondhatom magamat?
Figyelt kérdés
ma 11:32
1/11 A kérdező kommentje:
vagyis mozgok sétálok minden nap 1x 2x egy keveset, viszont sokszor és sokat eszek, imádom az étel ízét. Nem bírok ellenállni.
ma 11:33
2/11 anonim válasza:
Mivel kalóriatöbbletben vagy, előbb vagy utóbb, de el fogsz hízni, de nagyon. Szerintem már most is van rajtad súlytöbblet, úgyhogy nem lehet jó alakod.
3/11 A kérdező kommentje:
163 cm hez vagyok 49 kg
ma 11:39
5/11 anonim válasza:
A kaja mennyisége mellett a minőség is számít, a mozgáshiány pedig a későbbiekben fog visszaütni. Ne feledd, minél fiatalabb vagy, annál gyorsabb az anyagcseréd és annál "elnézőbb" a tested és szervezeted, de ahogy haladsz előre, úgy fogja magát megbosszulni az, ha nem figyelsz oda magadra.
6/11 anonim válasza:
En 160cmhez vagyok 50en de voltam eg yilyen teljes bmi mérésen ahol rákellett állni egy elektromos mérlegre és azt is elosztották hol van a több súly meg izom. Aztán mérlegertek az eredményt és azt mondták egészséges vagyok de 55kg lenne az ideális súlyom
7/11 anonim válasza:
Szerencsés vagy igen, de nem irtad hogy hány éves vagy, gondolom fiatal, ez nem lesz mindig így.
9/11 A kérdező kommentje:
erős is vagyok igen(: erős a csontozatom is.
ma 11:58
10/11 Metionin válasza:
Van ilyen genetika. Nálunk apai ágon mindenki ilyen, én is max skinny fat voltam akármennyit zabáltam és akármilyen keveset mozogtam. 43 kiló volt a max ameddig felmentem. Olyan szempontból szerencsés, hogy nem kell fogyni meg ehetsz amit akarsz de önmagában a soványság nem mindig néz ki jól, alkatfüggő. Nekem pl. nagyon csontos vállam, rop karjaim és a keskeny csípőm miatt előre eső hasam volt, minden volt csak nem szép. Keményen edzeni kellett, hogy előnyösre formáljam a testem. Ritka az, aki sovány is meg valóban esztétikus is. Sokkal jobban kijönnek tartásproblémák, csontozati dolgok, mert nem takarja zsír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!