Normális hogy ezért megundorodtam a paprikás krumplitól ?
Meguntad, ennyi
Mint amikor egy jó zenét annyiszor hallasz a rádióban hogy egy idő után már ráz a hideg tőle
Persze, meguntad.
Nekem a multivitaminos Cappy üdítő és a téli fűszeres teák fordítják fel a gyomrom, miután kb 10 évig csak ezeket lehetett inni otthon :D
Megerősítem, hogy van ilyen, meguntad.
Én anyám székelykáposztájával voltam így. Amíg otthon laktam, hetente 2x-3x az volt. Egyébként finom volt, de egy idő után persze szinte bármi jobb.
Most csak akkor van, ha látogatóba megyünk és kapunk tőle néhány adagot. Nagyon szeretjük.
Szerintem is meguntad. Anyu is gyakran főzött paprikás krumplit. Az elején ízlett, na de minden héten kétszer azért annyira nem.
Mióta saját háztartásom van, 20 év alatt talán kétszer főztem összesen paprikás krumplit.
#2:
Na azért álljon már meg a menet, azt ne várd már el apádtól, hogy lemondjon egy olyan ételről, amit szeret csak azért, mert NEKED már nem tetszik, finnyáska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!