Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Normális hogy ezért megundorod...

Normális hogy ezért megundorodtam a paprikás krumplitól ?

Figyelt kérdés
Majdnem mindig az a kaja nálunk mert apám azt szereti. Én főzök mást magamnak természetesen, de néha megkostolom és olyan hányingerem lesz tőle, ez mitől lehet? Régen én is szerettem azt a kaját, de amióta minden héten van paprikás krumpli kimondottan meg gyűlöltem.

nov. 14. 11:01
 1/7 anonim ***** válasza:
86%

Meguntad, ennyi

Mint amikor egy jó zenét annyiszor hallasz a rádióban hogy egy idő után már ráz a hideg tőle

nov. 14. 11:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Kar hogy nem szokik le apám erről a kajáról
nov. 14. 11:10
 3/7 anonim ***** válasza:
81%

Persze, meguntad.

Nekem a multivitaminos Cappy üdítő és a téli fűszeres teák fordítják fel a gyomrom, miután kb 10 évig csak ezeket lehetett inni otthon :D

nov. 14. 11:15
 4/7 anonim válasza:
50%

Megerősítem, hogy van ilyen, meguntad.

Én anyám székelykáposztájával voltam így. Amíg otthon laktam, hetente 2x-3x az volt. Egyébként finom volt, de egy idő után persze szinte bármi jobb.

Most csak akkor van, ha látogatóba megyünk és kapunk tőle néhány adagot. Nagyon szeretjük.

nov. 14. 12:02
 5/7 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem is meguntad. Anyu is gyakran főzött paprikás krumplit. Az elején ízlett, na de minden héten kétszer azért annyira nem.

Mióta saját háztartásom van, 20 év alatt talán kétszer főztem összesen paprikás krumplit.

nov. 14. 12:46
 6/7 anonim ***** válasza:
25%

#2:

Na azért álljon már meg a menet, azt ne várd már el apádtól, hogy lemondjon egy olyan ételről, amit szeret csak azért, mert NEKED már nem tetszik, finnyáska.

nov. 14. 12:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Pont paprikás krumplit akarok csinálni. :D :D
nov. 14. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!