Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ez teljesen hétköznapi kedves...

Ez teljesen hétköznapi kedves gesztus, vagy tetszem neki? Jelenthet valamit?

Figyelt kérdés
Parkoltam be két autó közé (közvetelnül a járda mellett), és egy férfi ismerősöm ott a járdán már elhaladt mellettem, és visszafordult, hogy köszönjön, vagyis ugye intett, mert én még közben parkoltam.

jan. 30. 12:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
48%
:D
jan. 30. 12:35
 2/15 A kérdező kommentje:
1:ezzel sokra megyek, köszi 😒
jan. 30. 12:43
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez a legeslegjobb esetben is csak egy kedves gesztus.

Nem is értem ennyiből hogyan jutottál arra a következtetés, hogy tetszel neki.

Persze lehet, hogy tetszel neki de az nem ebből derül ki.

4/15 anonim ***** válasza:
73%
Lehet hogy tetszel neki, de lehet hogy udvarias csak. Bár inkább tetszel neki mert nanapság nincsenek nagyon udvarias emberek.
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Hívd el valamikor kávézni. Azzal még nem mondtad ki teljesen, hogy tetszik neked de erős utalás arra, hogy nem közömbös számodra.

Innen már majd el tudja dönteni, hogy mit szeretne tőled.

jan. 30. 12:46
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát bakker, ha ismerősöd, akkor nyilván köszön, nem? Elhalad melletted, később vett észre, tehát visszafordult. Autóba ültél, tehát intett, mert ha odaköszön, úgysem hallod meg.

Micsoda világot élünk, ne is köszönjön az ember, mert még félreértik :))))

jan. 30. 12:52
 7/15 A kérdező kommentje:
6:pont, hogy hamarabb vett észre, mint én, mert mögöttem jött. Simán el is haladhatott volna mellettem, gondolva, hogy úgysem figyelem rá, mert parkolók
jan. 30. 12:55
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
De miért haladt volna el köszönés nélkül, ha ismerősök vagytok?
jan. 30. 13:01
 9/15 anonim ***** válasza:
34%
🤦🏼‍♀️🤣🤣🤣🤣🤣🤣
jan. 30. 13:05
 10/15 A kérdező kommentje:

8: én is csináltam már ilyet, hogy láttam, hogy az illető az autóban van, és mondjuk nem figyel, akkor minek köszönjek?

Főleg, hogy ha parkol be két autó közé, és nem szembe jött, hanem mögöttem, így vissza kellett fordulnia, hogy köszönjön.

jan. 30. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.