Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nyugaton mennyire elterjedt...

Nyugaton mennyire elterjedt előreengedni a nőket?

Figyelt kérdés

2022. márc. 20. 20:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Angliaban en eleg gyakran tapasztalom, h elozekenyek. Eloreengednek, tartjak az ajtot stb. Mindegyik korosztalybol, persze nem mindenki.
2022. márc. 20. 21:22
 2/7 Metionin ***** válasza:
100%
Skandináviában nem.
2022. márc. 20. 21:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy vettem észre Hollandiában, hogy célzottan a nők előreengedése ritkább, mint Magyarországon, de nehéz megitélnem ezt férfiként. Az biztos, hogy látszólag nem veszik rossz néven, ha nem engeded őket előre. Én személy szerint csak az idősebb nőkkel vagyok kimondottan előzékeny, a fiatalabbaknál nem teszek különbséget a nem szerint (viszont sokszor férfiakat is előre engedek).

26/F

2022. márc. 20. 21:57
 4/7 anonim ***** válasza:
23%

Csak vigyázz, mert kaphatsz pofont is érte.

Ha szigorúan vesz az egyenjogúságot.

2022. márc. 20. 22:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az sem mindegy ám, hogy hol engedik előre? Pl. vendéglátóhelyre befelé menet az etikett szerint a férfinak kell előre menni.
2022. márc. 20. 22:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Meg minden veszélyes helyre is.
2022. márc. 20. 22:30
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, 5. válaszoló, igazad van.

De a kimenetnél ugyanez a helyzet, legalábbis a franciáknál.

Nem lehet ugyanis tudni, hogy egy vendéglőben, bisztróban stb. mi történik odabent (verekedés, más veszély stb.), és az utcára kimenetelkor ugyanez a helyzet.

Különösen este vagy éjjel.

2022. márc. 20. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!