Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Sok nő az egyenjogúságért...

Sok nő az egyenjogúságért "küzd", de akkor miért várnak el bizonyos előnyöket, előreengedést?

Figyelt kérdés
Miért kéne előre engednünk őket vagy átadnunk nekik a helyet?

2021. ápr. 27. 17:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
74%
Én még nem láttam olyan nőt aki ezeket elvárja... Az amúgy is sokkal inkább házisárkány mint nő...
2021. ápr. 27. 17:57
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem várja el, ráadásul ez nem egyenjogúsági küzdelem, mert ez az udvariassági formula már akkor is létezett, amikor a nőknek nem volt szavazati joga.
2021. ápr. 27. 17:59
 3/14 anonim ***** válasza:
78%
Ha akarjuk is mindig lesz különbség férfi és nő között, de ezt nem egyenlővé kellene tenni, hnkanem iább kiegyenlíteni. Nincs ilyen nagy feminizmus az értelmes emberek körében, ez inkább Amerikában jellemző. De szerintem az előre engedés, meg ilynenek azért illenek.
2021. ápr. 27. 18:00
 4/14 anonim ***** válasza:
36%

Az a nő, aki egyenrangúnak tartja magát egy férfival, nem valami ambiciózus!

Hagyjuk már :) kis egysejtű férfiak...

2021. ápr. 27. 18:02
 5/14 anonim ***** válasza:
92%
Az mióta egy jog, hogy valaki előre enged?🤦‍♀️🤦‍♀️
2021. ápr. 27. 18:03
 6/14 anonim ***** válasza:
85%

Mindig amikor próbáltok számon kérni férfiak ellen elkövetett igazságtalanságokat, olyan szánalmas dolgokat hoztok fel :D

Oh, nem akarjátok, hogy akármelyik férfi belétek erőszakolhasson egy gyereket? Hát akkor ne várjátok el, hogy a kis kezemmel kinyissam nektek az ajtót!!!

Ne nyissad akkor.

Megjegyzem ki a f.aszom követel ilyeneket?

2021. ápr. 27. 18:11
 7/14 Sunshinedoll ***** válasza:
98%

Van illem meg van jog.

De nyugodtan vágd a nők arcába az ajtót, ki lehet próbálni, aztán majd gyere ide nyivákolni, hogy nem kellesz a nőknek :D

2021. ápr. 27. 18:34
 8/14 anonim ***** válasza:
8%

"Én még nem láttam olyan nőt aki ezeket elvárja"

Az durva. Én ezerszer láttam már. Háborogtak hangosan, hogy egy NŐNEK nem adja át a helyét, hogy gondolja, meg a NŐT nem engedi előre, mire a nő hangosan: HÁT KÖSSZ SZÉPEN. (tipikus flegma, passzív-agresszív)

Akarják az egyenjogúságot, de nem bírják eltűrni, ha megkapják. Nem kellene hatalmat adni nekik, mert csak saját maguk ellen küzdenek, és semmi értelme nem lenne.

2021. ápr. 27. 18:35
 9/14 Sunshinedoll ***** válasza:
98%

Az illem nem egyenjogúság :D Még mindig nem.

Szóval szerinted a nőket nem illetik meg ugyanazk a jogok, mert szeretik, ha a férfiak előzékenyek? :D Oké, biztos imádnak a nők :D

2021. ápr. 27. 18:59
 10/14 anonim ***** válasza:
49%
Azért engedd a nőket előre, hogy stírölhesd a valagukat. Ennyi. Nem kell ebbe belelátni semmit.
2021. ápr. 27. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!