Sok nő az egyenjogúságért "küzd", de akkor miért várnak el bizonyos előnyöket, előreengedést?
Az a nő, aki egyenrangúnak tartja magát egy férfival, nem valami ambiciózus!
Hagyjuk már :) kis egysejtű férfiak...
Mindig amikor próbáltok számon kérni férfiak ellen elkövetett igazságtalanságokat, olyan szánalmas dolgokat hoztok fel :D
Oh, nem akarjátok, hogy akármelyik férfi belétek erőszakolhasson egy gyereket? Hát akkor ne várjátok el, hogy a kis kezemmel kinyissam nektek az ajtót!!!
Ne nyissad akkor.
Megjegyzem ki a f.aszom követel ilyeneket?
Van illem meg van jog.
De nyugodtan vágd a nők arcába az ajtót, ki lehet próbálni, aztán majd gyere ide nyivákolni, hogy nem kellesz a nőknek :D
"Én még nem láttam olyan nőt aki ezeket elvárja"
Az durva. Én ezerszer láttam már. Háborogtak hangosan, hogy egy NŐNEK nem adja át a helyét, hogy gondolja, meg a NŐT nem engedi előre, mire a nő hangosan: HÁT KÖSSZ SZÉPEN. (tipikus flegma, passzív-agresszív)
Akarják az egyenjogúságot, de nem bírják eltűrni, ha megkapják. Nem kellene hatalmat adni nekik, mert csak saját maguk ellen küzdenek, és semmi értelme nem lenne.
Az illem nem egyenjogúság :D Még mindig nem.
Szóval szerinted a nőket nem illetik meg ugyanazk a jogok, mert szeretik, ha a férfiak előzékenyek? :D Oké, biztos imádnak a nők :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!