Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » 30 évesen már tényleg öreg...

30 évesen már tényleg öreg vagyok ahhoz, hogy discoba járjak?

Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja, hogy nekem már családosnak kellene lennem, illetve nősnek

tegnap 20:10
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Okes köszönöm szépen a segítséget
tegnap 21:47
 12/17 anonim ***** válasza:
84%
Én 36 évesen is járok néha, bár én többnyire retró diszkóba. S még 34 évesen is ismertem fel új dolgokat az életemben.
tegnap 22:16
 13/17 anonim ***** válasza:
32%
Falunapra a retro bulira pont jó vagy.
ma 08:38
 14/17 anonim ***** válasza:
23%
Ameddig nem olyan helyekre jársz, ahova szinte csak tinik és nem 18 éves csajok körülött sündörögsz kellemetlenül, egyáltalán nem gáz. Egy csomó szórakozóhelyre, legalábbis Budapesten, bőven járnak még idősebbek is táncolni meg szórakozni.
ma 10:18
 15/17 anonim ***** válasza:
82%
Nem vagy hozzá öreg. Családot alapítani szerencsére nem kötelező. Úgy élj, ahogy neked jó! Ne mások mondjanak már meg mindent.
ma 11:38
 16/17 anonim ***** válasza:

És miért kéne családosnak lenned, stb? Mert a társadalom ezt várja el? Ki nem szarja le, hogy mit vár el a család, társadalom, meg bárki? Ez a TE életed, te dönts! Ne az legyen, amit más akar!

Te nem nősülni akarsz, hanem diszkóba járni, és bulizni? Akkor tedd azt! De amúgy a komoly párkapcsolat, vagy nősülés sem minden esetben eredményezi azt, hogy nincs több buli/diszkó. Mi a párommal együtt járunk bulizni/diszkóba.

Egyáltalán nem vagy még idős. Ha lennél 60, és úgy mennél a 15 évesek közé bulizni, na akkor idős lennél.

ma 13:52
 17/17 anonim ***** válasza:
Én 12 évvel vagyok idősebb mint Te és körülbelül mostanában jött rám igazán a csajozási miskulancia. Tavaly nyáron 3X kerültem körbe a Balatont kerékpárral (normál kerékpárral, nem elektromossal), ezek közül egy alkalommal éjszaka. És egyszer legalább idén is meg szeretném csinálni. Abszolút megmagyarázhatatlan, de most valamiért buknak rám még a fiatalabb csajok is; éppen ma volt, hogy valaki eléggé kiakadt rám. Azt mondta: a világ végéig akarsz velem flörtölni, miért nem lesz már ebből végre valami konkrét ágybabújás? És olyan izgatott volt miközben mondta mint egy vekkeróra ami éppen lejárni készül és nincs aki felhúzza gyorsan. Szóval igaz, a mai világban sokan 30 évesen családot alapítanak és gyermeket vállalnak és van ilyen a saját családomban is. Ez rendben is van, de mindenkit nem kell, nem lehet erre kötelezni. Az emberek egy részének különböző okok miatt nem lesz családja és gyereke, de ez nem azt jelenti, hogy ebből kifolyólag a boldogságra sem jogosultak. Természetesen igen, jogosultak rá, jogosultak 30 évesen vagy akár idősebb korban is diszkóba, koncertekre, fesztiválokra menni vagy bárhová ahová kedvük tartja. 82 évesen is elmehetsz szórakozni ha még bírod fizikailag, sehol sincsenek kitiltav... Tinilányok vesznek körül? Na bumm, élvezd a társaságukat és irigykedjenek a sápadtarcúak akik azonnal rád sütik, hogy cukrosbácsi vagy. És közben fogalmuk nincs micsoda háborodott dolgokra képesek ezek néha, hogy felfigyelj végre rájuk. Szóval felejts el a másokhoz való görcsös viszonyítgatást és élj úgy ahogyan jól érzed magad a bőrödben, függetlenül attól mennyi idős vagy. Ha azt mondják rád tata, Te vágj vissza: na, Te meg kis mitugrálsz vagy és vigyázz, ne tedd be a barbit a mélyhűtőbe mert lefagy a haja. Vagy egyszerűen köpj egyet és sétálj be nagy vidáman a legközelebbi diszkóba. Emlékszem rá régen, még a régi sziget fesztiválon tele voltunk idősebb nagyszakállú jasszokkal, ott nyomták a sódert mindenkinek a szinpadok mellett iszogatva és tök jófejek voltak. És tanultunk is Tőlük elég sok okosságot ami senkinek ne vált hátrányára... Egyszóval nyomás a diszkó, habár itt a Balatonnál a nagy diszkók jó pár éve végleg bezártak, van amelyiket már el is bontották... De kisebbeket, retró helyeket gondolom még biztosan találni...
ma 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!