Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha olyan embert hivok aki...

Ha olyan embert hivok aki kulfoldon van, az atiranyitas dijat tenyleg o fizeti? Ezert tilthatta le a bejovo hivasokat?

Figyelt kérdés

"A bejövő hívások letiltására például akkor lehet szükség, ha külföldi tartózkodásod idején nem kívánsz hívást fogadni az ezzel járó költségek miatt (a hívó fél ilyenkor annyit fizet, mintha te itthon tartózkodnál, a külföldre történő átirányítás díját te fizeted)"

Ezt egy szolgaltato oldalan talaltam, viszont nem a vodafonen en az vagyok es az is akit hivni akartam.

Amikor hivom, azt mondja a telefon, hogy a szam amit hivok letiltotta a bejovo hivasokat.

Vagy csak az en szamom tiltotta le?

2023. máj. 23. 17:52
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen. Ez husz ev is igy volt. Mivel mobil, es te nem tudhatod, hol ersz valakit, a hivott felt terheli. Csak mobilon. De csak ha magyar elofizetes megy kulfoldre, persze. Kulfoldi szamnal te fizeted.
2023. máj. 23. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!