Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nagyon butanak erzem magam,...

Nagyon butanak erzem magam, ez egy trauma nekem. Megkereseriti az eletem ez a gondolat. Vajon tenyleg az vagyok?

Figyelt kérdés

Regen volt egy munkahelyem, ami egy gyar volt, tele rosszindulatu, gonosz emberekkel es en egy naiv kislany voltam.( elso munkahely)

Amint eszrevettek rajtam a gonoszabbak, hogy nem ertek egy ket dolgot, azonnal ram aggasztottak azt a jelzot, hogy buta vagyok.

A normalis emberek, akik magukkal foglalkoztak es nem velem, akik dolgozni jartak oda, es nem masokat piszkalni, azokon soha nem ereztem, hogy butanak gondolnak engem, de ezeken a rosszindulatu embereken, minden percben, es sajnos ossze is kellett dolgoznunk, rajtam meg olyan stressz volt amiatt hogy butanak vagyok gondolva , hogy mindent elrontottam es azt is 10x atszamoltam, hogy mennyi 5x5.

Nagyon rossz volt ott dolgozni, egy analfabetanak gondoltak engem, es piszkaltak ezzel. Sokszor sirtam, ebedszunetben az oltozoben ettem egyedul. Az a baj, hogy belem beszeltek, hogy analfabeta vagyok es annyira stresszben voltam emiatt, hogy en is annak ereztem magam.

Ott voltam en egyedul, egy naiv lany, meg mellettem 10 rosszindulatu ferfi, aki azt mondja nekem folyamatosan, hogy en egy analfabeta vagyok. Persze ,hogy hatassal volt ez ram.

Azota is bennem van ez a gondolat, es megkeseriti az eletem.

Ha valahol intezkedni kell, felek hogy nem fogom tudni elintezni.

Ha valamit meg kell talalni, felek hogy nem fogom tudni.

Ha valahol valamilyen oknal fogva, az agyi kepessegeimrol van szo, remegek es napokig depresszios leszek.

Hogyan bizonyitsam be sajat magamnak, hogy nem vagyok buta?hogyan erositsem meg magam?

Neked mi az erzesed, buta vagyok?

2023. ápr. 29. 21:39
A kérdező szavazást indított:
Buta vagyok, fogadjam el
Nem tunok butanak
Fejlesszem az onbizalmam es a helyere kerul ez a tema is
7 szavazat
 1/4 A kérdező kommentje:
Meg amikor uj helyre kerulok, uj munka pl, mindig az van bennem, hogy istenem csak ne legyek ugyetlen mert akkor butanak fognak gondolni itt is
2023. ápr. 29. 21:43
 2/4 anonim ***** válasza:
31%
Ne haragudj, de ha te tényleg azt hiszed, hogy vadidegenek ez alapján el tudják dönteni, buta vagy-e, valóban nem lehetsz a legélesebb kés a fiókban...
2023. ápr. 29. 21:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Így nem tűnsz butának, bár nyilván személyesen kéne ismernem, hogy ezt biztosra kijelenthessem. Az önbizalmadat kéne fejleszteni, de nagyon. Ne légy kishitű, az semmi jót nem szül. De ha butának is érzed magad, azon lehet segíteni: művelődj. Olvasgass, nézz dokumentum filmeket(sokszor kimondottan érdekesek), ha pedig a számolós, gondolkodós résszel van bajod, akkor valami szellemi elfoglaltságot javaslok. Ez lehet pl. sakk, sudoku, keresztrejtvény, de akár egy komplexebb számítógépes stratégiai játék is.
2023. ápr. 29. 21:55
 4/4 anonim ***** válasza:
44%
Az a 10 rosszindulatú férfinak nem nevezhető puhatestű proli a buta, nem te. Ezen én is átestem, és milyen érdekes, a következő helyemen meg őstehetségnek lettem elkönyvelve, pedig a különbség csak az volt, hogy ott nem úgy álltak hozzám, mint egy darab szarhoz, és lám, nem is bénáztam semennyit se, mert nem kezelt le senki és így nem is szorongtam a képességeim miatt. Úgyhogy nagyon sajnálom, hogy téged is betaláltak ilyen férgek, akik tudják kire kell rászállni: a fiatal, tapasztalatlan újoncra, akinek még nincs sok összehasonlítási alapja, így könnyű a földbe döngölni. Egy percet ne foglalkozz többet ezeknek az egybites nyomorékoknak a véleményével!
2023. ápr. 29. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!