Nagyon butanak erzem magam, ez egy trauma nekem. Megkereseriti az eletem ez a gondolat. Vajon tenyleg az vagyok?
Regen volt egy munkahelyem, ami egy gyar volt, tele rosszindulatu, gonosz emberekkel es en egy naiv kislany voltam.( elso munkahely)
Amint eszrevettek rajtam a gonoszabbak, hogy nem ertek egy ket dolgot, azonnal ram aggasztottak azt a jelzot, hogy buta vagyok.
A normalis emberek, akik magukkal foglalkoztak es nem velem, akik dolgozni jartak oda, es nem masokat piszkalni, azokon soha nem ereztem, hogy butanak gondolnak engem, de ezeken a rosszindulatu embereken, minden percben, es sajnos ossze is kellett dolgoznunk, rajtam meg olyan stressz volt amiatt hogy butanak vagyok gondolva , hogy mindent elrontottam es azt is 10x atszamoltam, hogy mennyi 5x5.
Nagyon rossz volt ott dolgozni, egy analfabetanak gondoltak engem, es piszkaltak ezzel. Sokszor sirtam, ebedszunetben az oltozoben ettem egyedul. Az a baj, hogy belem beszeltek, hogy analfabeta vagyok es annyira stresszben voltam emiatt, hogy en is annak ereztem magam.
Ott voltam en egyedul, egy naiv lany, meg mellettem 10 rosszindulatu ferfi, aki azt mondja nekem folyamatosan, hogy en egy analfabeta vagyok. Persze ,hogy hatassal volt ez ram.
Azota is bennem van ez a gondolat, es megkeseriti az eletem.
Ha valahol intezkedni kell, felek hogy nem fogom tudni elintezni.
Ha valamit meg kell talalni, felek hogy nem fogom tudni.
Ha valahol valamilyen oknal fogva, az agyi kepessegeimrol van szo, remegek es napokig depresszios leszek.
Hogyan bizonyitsam be sajat magamnak, hogy nem vagyok buta?hogyan erositsem meg magam?
Neked mi az erzesed, buta vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!