Volt már olyan veled, hogy valakivel már évek óta nem találkoztál, elkezdtél rá sokat gondolni, és nem sokkal később össze futottál vele valahol véletlenül?
Figyelt kérdés
Ez miért lehet? Előtte kb 7-8 éve már nem láttam2023. ápr. 6. 11:13
1/7 anonim válasza:
Igen, volt. Szerintem szimpla megérzés.
2/7 anonim válasza:
Volt már persze.
Olyan is van manapság, hogy nagyon sokat álmodok egy ilyen személlyel de mégsem futok vele össze sehol.
4/7 anonim válasza:
Volt, de tárgyakkal/eseményekkel gyakrabban fordul elő - hirtelen a semmiből eszembe jut, és pár óra múlva megjelenik/hírt kapok róla.
5/7 anonim válasza:
#4 Nekem a TV csatornákkal. Rágondolok hogy megszűnik, pár hónappal/évvel később bejelentik, hogy megszűnik.
6/7 anonim válasza:
Volt, azonban velem is inkább tárgyak terén történik meg többször, mint ahogy #4 is írta.
7/7 anonim válasza:
Sajna nem, de jó lenne. Max. munkatárssal volt ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!