Találkoztatok már kontár "szakemberrel"? Mit csinált, milyen volt?
autószerelő
orvos
okmányirodai ügyintéző
parképítő
kertész
burkoló
ügyvéd
építészmérnök
kereskedő
paraszt
eddig ezekhez volt "szerencsém"
Tanárok, akik azt mondták, hogy "majd rájövök", ha kikerülök a nagybetűs életbe, meg "majd visszasírom még", ha dolgozni kell.
Most lesz a tízéves osztálytalálkozóm, eddig csak arra jöttem rá, hogy ezek az emberek degeneráltak voltak, és hogy a középiskolába akkor se mennék vissza, ha havi egymilliót perkálnának érte kp-ban.
Fhúú... a tanárok voltak a legfelelősségteljesebb helyen dolgozó kontátjaim eddig nekem is.
De mikor nekem kellett kijavítanom a villanyszerelő által rosszul bekötött bojlert, az se volt kutya 😃
Németül nem is beszélő, semmit nem tanító tanárnő, és fantasztikus fogorvos, akinél mindig volt lyukas fogam, a másik embernél meg nem. Ez a fogorvos a barátnőm ínyébe beletörte észrevétlenül a tűt, és mikor bedagadt akkor derült ki :D
De a munkahelyemen is van olyan szakembör aki mindent tud, mindenhez ért, szóban, de semmit nem képes megcsinálni.
engem irigyelsz?
mi benne irreleváns.
mind szakember volt.
a kontárt nem csak fizikai munkásra értjük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!