Volt már arra példa az életedben, hogy össze vesztél egy emberrel nagyon csúnyán, de pár hónapra vagy évre rá találkoztatok valahol, és megint jóban lettetek?
Vagy pl letiltottad a közösségi oldalról, majd találkoztatok valahol bizonyos idő múlva és sokkal jobb lett a kapcsolatotok?
(Nem függ össze a dolog a letiltással tudom) csak a lényeg az, hogy össze voltatok komolyan vesze, hónapokig vagy évekig nem beszéltetek, de aztán minden újra jó lett?
Igen, volt.
Nagyon jó barátok voltunk, mindketten hibáztunk, volt egy veszekedés és megszakadt a kapcsolat. Aztán a Facebook-on megtaláltam, újra beszélgettünk és kiderült, hogy annak a régi vitának már nincs jelentősége. Több, mint 15 év távlatából hülyeségnek tűnt az akkori vita.
Nem mondom, hogy azóta a legjobb barátok vagyunk újra, mert annyira másként alakult az életünk, hogy már nem sok közös van bennünk. De egyikőnkben sincs már rossz érzés a másik felé.
Viszont volt egy másik nagyon jó barátom, akivel teljesen megszakadt a kapcsolatom. Nem utálom, csak nem akarok többé találkozni vele. Mi nem vesztünk össze, inkább csalódtam benne. Úgymond egy nap leesett a rózsaszín szemüveg, amin keresztül addig láttam őt.
Szerintem nem mindegy, hogy még mindig szereted az illetőt és csak a vita volt a baj, vagy kiderült, hogy nem érdemli meg a barátságodat, mert nem az az ember, akinek hitted.
Ha az előbbi és hiányzik neked, akkor keresd meg.
Nem igazán.
Akivel nem lehet kommunikálni azt jobb elkerülni, egy életre.
Ja és közösségi oldalakon meg nem vagyok fennt, pont az ilyen dolgok miatt.
Személyesen ismerted?
Ha nem, akkor nem éri meg keresni.
Igen,volt
2016 decembereben ismerkedtunk meg. Viszonylag jol indult,en akkor meg normalisnak tuntem😂Aztan 2017 majusatol eldurvultak a dolgok,minden szarsagon balheztam vele,es aztan a tobbit jobb,ha nem is mondom. Lenyegalenyeg kikeszitettem lelkileg. Julius elejetol talan megszakadt a kapcsolatunk. Julius vegen egy rendezvenyen osszefutottunk veletlenul. Elteltek a honapok,oktober lett. Nem emlekszem mar,hogy kezdtunk el ujra beszelni,de most jobb kapcsolatba vagyunk,mint anno,mikor "legjobb baratnok" voltunk.Nem veszekszunk😂 Nem mondom,hogy tokeletes baratsagba vagyunk,mert igazabol ki sem bekultunk. De nekunk ez jo is igy.
Igen, volt.
Összevesztünk egy barátommal, aztán pár év múlva újra beszélgetni kezdtünk, mintha mi sem történt volna. Az elején kifejezetten jól alakultak a dolgok, de a vége az lett, hogy csak méginkább összevesztünk hasonló okból, mint évekkel korábban.
Igen, volt.
Pár hónap mindkettőnknek elég volt ahhoz, hogy magunkba nézzünk, rájöjjünk, hogy mi is hibáztunk, nem csak a másik. Aztán leültünk dumálni, mindketten bocsánatot kértünk azért, amit mi követtünk el, aztán ott folytattuk a beszélgetést, ahol fél évvel azelőtt abbamaradt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!