Miért van az ha leülök egy közterületipadra rámtelepszik vki es mellém ül mkkor van mellettem masik 5 üres?
Figyelt kérdés
tegnap 07:03
1/13 anonim válasza:
mert szeretné elmondani neked az élettörténetét
2/13 anonim válasza:
Mi ezt tyúkanyó efffktusnak nevezzük.
Ez van szinte üres parkolóban is autóval.
3/13 anonim válasza:
Mert csinos, fiatal nő vagy. Akik odatelepszenek melléd, azok meg egytől egyig férfiak és ismerkedni akarnak veled.
4/13 anonim válasza:
Vagy beszélgetni akar. Vagy komfortosabban érzi magát, ha valaki más közelébe ül. Biztonságosabbnak gondolja. Szóval nem vagy ijesztő, taszító.
5/13 anonim válasza:
Mert úgy ültél hogy odaférjen még 3 másik ember is. Legközelebb vigyél egy táblát és rakd a padra hogy foglalt. Ha meg oda akar valaki ülni bunkón közöld vele hogy üljön máshova. Így szoktátok nem?
Nem értem miért fáj neked hogy mások is le akarnak ülni közterületen egy padra.
6/13 anonim válasza:
Mivel az ilyen emberek engem követnek is, előnyt kovácsoltam a dologból. És kíséretként kezelem őket. Egészen a lakásig jött velem egy ilyen pados csoport nemrég, pedig nem a közelben laktak gondolom. Aztán ahogy bementem a kapun szétoszoltak.
8/13 anonim válasza:
#5:
Értelmezd a kérdést, öreg. A baj az, hogy odaül mellé egy vadidegen ember és elkezd neki pofázni. Tudod, ha valakit nem ismerek egyáltalán, amellé nem ülök le és főleg nem kezdek el neki szövegelni. Ennyike.
9/13 anonim válasza:
Értelmeztem a kérdést öreg. És nem írt semmi konkrétumot, csak ti képzeltetek bele butaságokat.
10/13 anonim válasza:
Rámtelepszik csak ennyit írt.
Ha valaki odaül mellém azt nem veszem zaklatásnak.... kicsit sokat gondol itt mindenki magáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!