Hogyan lehetnek ennyire gonoszok az emberek?
Figyelt kérdés
Akármit mondok kijelentik hogy nekem úgyse sikerül, nekem nem lesz olyanom soha. Pl, sose lesz jogosítványod, vagy ha lesz is akkor sose megyek többet az autópályára. Meg azt mondják sose lesz saját házam. Meg olyan is szokott lenni ha megdicsérem valakinek a körme szinét, hogy milyen jó a lakkod. Azonnal azt mondják hogy lemosom. Kiskoromban is ez volt valakinek a suliba ugyanolyan cucca volt mint nekem rögtön utánozósnak neveztek meg elmeháborodottnak. Az a legszomorubb hogy mindenki nevet a céljaimon, ráadásul ha akarok valamit azt mondják hogy sose lesz. De én tudom hogy mindenem lesz. Házam, gyerekem, jogsim. Minden. Miért ilyen utàlatosak az emberek?ma 09:14
21/22 anonim válasza:
Szenvedjen csak, aki ilyen hülye 😂 megérdemli
22/22 anonim válasza:
Ne foglalkozz a vészmadarakkal, hanem igen is, bizonyítsd be, hogy képes vagy rá, aztán nézhetnek a nagy semmibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!