Hogyan lehetnek ennyire gonoszok az emberek?
Figyelt kérdés
Akármit mondok kijelentik hogy nekem úgyse sikerül, nekem nem lesz olyanom soha. Pl, sose lesz jogosítványod, vagy ha lesz is akkor sose megyek többet az autópályára. Meg azt mondják sose lesz saját házam. Meg olyan is szokott lenni ha megdicsérem valakinek a körme szinét, hogy milyen jó a lakkod. Azonnal azt mondják hogy lemosom. Kiskoromban is ez volt valakinek a suliba ugyanolyan cucca volt mint nekem rögtön utánozósnak neveztek meg elmeháborodottnak. Az a legszomorubb hogy mindenki nevet a céljaimon, ráadásul ha akarok valamit azt mondják hogy sose lesz. De én tudom hogy mindenem lesz. Házam, gyerekem, jogsim. Minden. Miért ilyen utàlatosak az emberek?ma 09:14
1/21 A kérdező kommentje:
Nő vagyok és a nők ilyenek velem. Férfiak normálisabbak
ma 09:16
2/21 anonim válasza:
Mert boldogtalanok. Tök mindegy miért, de azok.
Boldog, elégedett ember nem kötekszik, nem gonoszkodik.
3/21 anonim válasza:
Ebbe a világba akarsz te gyereket? Én pont emiatt gondolkoztam el azon, hogy nem kéne, mert amit átéltem... És most rosszabb elvileg. Nem szeretném kitenni ezeknek. Ha meg ő is ilyen lesz és ellenem fordul az még rosszabb.
4/21 anonim válasza:
Gonoszságnak nem nevezném, inkább frusztráció és cinizmus. Tanult viselkedés, valamiért ilyen a társadalmunk. A legszomorúbb, hogy önigazoló és öngerjesztő.
5/21 anonim válasza:
Nagyon sok a frusztrált, megkeseredett, elkeseredett ember, aki abban éli ki magát, hogy másokkal így viselkedik. Sokukban az a mentalitás (is) dolgozik, "ha nekem rossz, legyen másnak is", így ha látják, valaki céltudatos, megvalósítja az álmait, igyekszik visszahúzni őt a saját szintjére, amit leginkább így tud elérni.
6/21 anonim válasza:
Cinizmus de lehet te is túl naívan állsz dolgokohoz/buborékben nőttél fel. Én alapból cinikus vagyok de nem beszólogató kötekedő típus, de már voltak esetek mikor vissza kellet fognom magam egyes emberek megszólalásai miatt.
7/21 A kérdező kommentje:
Engem ezek sose fognak vissza húzni. Csak már lelkileg nem bírom ...
ma 09:24
8/21 anonim válasza:
Nem jó közegben mozogsz. Keress magadnak olyan társaságot, ahol az emberek úgy élnek és gondolkoznak a világról, mint ahogyan Te magad is.
9/21 anonim válasza:
A férfiak is ugyanilyenek, ne tévesszen meg hogy kussolnak. Ők alantasabbak, hátad mögött kibeszélő típusok.
Amúgy meg minek kell mindent megosztanod másokkal? Te is elég furcsa vagy. Naív kis álmodozó hüly3gyereknek tűnsz, már bocsi. Ezek az emberek nyilvánvalóan nem a barátaid, gondolom munkatársak lehetnek. Miért beszélsz ki ilyen privát dolgokat velük?
Tartsd meg magadnak a terveidet, magánéleti dolgaidat és akkor nincs min rosszindulatúskodni.
10/21 A kérdező kommentje:
Ők kérdeznek a céljaimrol a munkatarsak, ismerősök és ha elmondom őket akkor gúnyt űznek belőlem. Ha meg semmit nem mondok hozzám vágják hogy kuka vagyok, miért nem válaszolok.
ma 09:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!