Hogyan lehet jól irányítani egy társasági beszélgetést?
Figyelt kérdés
Talán az a nehézségem nekem most, hogy tudatosan jelen legyek az aktuális pillanatban. Eléggé felboruló a dinamika, így valaki túl sokat beszél, valakire semmi figyelem nem jut. Persze nyilván mindenkinek megvannal az igényei, de talán nem a 100% figyelem vs 0% figyelem végletek a jó út.
Tehát én is így belekerülök ebbe, hogy nagyon érdekel valami téma, vagy valaki, és akkor nem szabadulok egyszerűen belőle. Órák mennek el akár, de lehet, hogy társaság szempontjából meg jobb lenne változatosabban.
tegnap 16:14
1/3 anonim válasza:
Valahol egy önkontrollra gondolsz, ami hiányzik?
2/3 A kérdező kommentje:
Nem. Inkább hogy ezeket a helyzeteket észrevegyem akkor, amikor történik. Később jövök rá, hogy szergény peti eljött vekünk, de egy... kukkot sem beszélt, mert senki nem vonta be őt.
tegnap 19:44
3/3 anonim válasza:
Én meg az ilyeneket nem szeretem, akik elvárják, hogy őket valaki vonja be. Jöjjön oda, és hallgassa a beszélgetést, ha nincs mit hozzátennie, akkor ne várja már el, hogy majd valaki odafordul hozzá, hogy "És te Peti mit gondolsz erről?".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!