Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hol szocializálódjak?

Hol szocializálódjak?

Figyelt kérdés
Hol nyitottak az emberek beszélgetésre? Nekem nem megy jól a beszélgetés, hol tudnám gyakorolni, ha nincs társaságom? Kicsit kellemetlen emberek közé mennem, de muszáj ezen javítanom. Hova tudnék menni?

dec. 8. 22:53
 1/4 anonim ***** válasza:
52%

Alapból iskolában/munkahelyen nem sikerül?

Keress egy hobbit, vagy ha már van, akkor keress egy olyan helyet, ami a hasonló érdeklődésű embereket fogja össze, szerintem akkor lehet a legjobban szocializálódni, ha van valami összetartó kapocs a közösség tagjai között. Ha nyitott vagy rá, akkor (normális, nem szekta) vallási közösségeket is érdemes lehet felkeresni, mert az ilyen helyeken alapvetően nyitott, kedves embereket lehet többségében megismerni szerintem.

De a lakóhely alapú közösségi események, klubok is jók lehetnek, ha vannak olyan korosztályban programok, amibe tartozol.

Ha olyan érdeklődési köröd van, amit nem lehet annyira közösen, személyesen művelni, akkor biztosan vannak online közösségek, amikben aziránt érdeklődő emberek vannak.

dec. 8. 23:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Könyv klubbot javaslom
tegnapelőtt 00:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Társas rendezvények, egy nagyon szűk témára szorítkozva.

Lényegéban minden hobiszerű dolog ilyen. Pl futócsoport, fotóstanfolyam, tánccsoport, judo edzés, társasest... mittomén, nézz körbe mik vannak nálatok.

tegnapelőtt 01:17
 4/4 Kései Sirató ***** válasza:
Bármilyen klub, egyházi rendezvény (ha hiszel Istenben) jó lehet ilyen célra.
tegnap 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!