Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy lehet olyan tudattal...

Hogy lehet olyan tudattal rendszeresen smalltalkolni sokakkal, hogy az emberek nagy része kétszínű?

Figyelt kérdés

Olyanokra gondolok, akikkel kényszerközösséget alkotunk, pl. munkatárs, szomszéd, fodrász stb. Nem a szeretteimre, akikben megbízok, hogy nem kétszínűek velem.

Ha érdekből, ez nálatok hogy tud olyan nagy motiváló erő lenni, hogy minden nap képesek vagytok rá életetek végéig?

tegnap 22:03
 1/3 anonim ***** válasza:
84%
Én szívesen beszélgetek a munkatársaimmal. Akikkel nem (max 1-2 van ilyen), azoknak szűkszavúan válaszolok és maximum munkával kapcsolatban kezdeményezek beszélgetést. Szerintem ez gyakran vetítés, az emberek nagy része szeret egymással beszélgetni, te pont nem, ezért azt hiszed, mások sem. Pedig de. Akkor is, ha néha megharagszunk valakire és kicsit kibeszéljük, hogy jajj a Lujza de hülye volt ebben a helyzetben, úgy felidegesített, stb, ez csak ventillálás, ennyi. Attól még nem utálom a Lujzát és holnapra el is felejtem, hogy nézeteltérésünk volt.
tegnap 22:09
 2/3 anonim ***** válasza:
73%
Úgy, hogy nem a lelkem nagy problémáiról beszélgetek velük, csak átlagos, mindennapi dolgokról. Meg a pletykákat is szeretem hallani. Nyilván tudom, hogy engem is sokan kibeszélnek, hát aztán. Ez az élet rendje, én önmagammal okés vagyok, innentől mások azt mondanak rólam amit akarnak.
tegnap 22:20
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Valakinek erre van szükséglete. Ilyen személyiségtípus. Kell a pofázás neki, akkor is, ha felszínes. Sőt, még jobban os értékeli.

Alapvetően az agy jutalmazási rendszeréhez van köze úgy általában véve az extrovertáltságnak: sokkal gyengébb, így folyamatos ingerre van szüksége az ilyen nagyon extrovertált embereknek. Folyamatosan vadásszák az élvezeteket, különben depisek lesznek.

Nyilván vannak fokozatai ezeknek is, mindenki kicsit más... stb...

tegnap 23:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!