Van Nyíregyházán bármilyen szocializálódási lehetőség?
véletlenül elküldtem. Szóval a Korzóban van latin tánc óra, elég sokan járnak.
De vannak jóga órák is szerte a városban, aztán néptánc.
Csak a sportot tudom elképzelni ismerkedés, barátszerzés céljából.
Hát igen csak ugye ezek általában a fèrfiakat nem nagyon vonzzák, plusz ezek inkább időtöltések s mintsem eleve ismerkedésre helyet adó létesítmeny bár érted. Ott csak egyhullámohosszan evező erdeklodesi koru emberek vannak:) es a tanc altalaban nem mindket nemet vonzza plusz e formája mégsem, bár kitudja. Ezzel azt akartam mondani, hogy teszem azt hiába van A' ember aki nő, és B' ember aki férfi tök jol kijonnenek egymassal, de mivel a B' embert nem vonzza a tánc így ugye ő oda nem jár ezáltal nem tudnak talalkozni.:D
Sport.. sok embernek ideje sem jut rá ebben a felgyorsult rohanó világban..bár ha megnézzük elmegy az ember sportolni, ezdőterembe ott általában az edzésre koncentrál és nem a lányokra:D es a lányok is szintúgy edzenek.
Értem mire gondol a kerdezo. Érdeklődési körtöl fuggetlenul es vegyesen emberek társaságát keresi, bar azt nem írta ő milyen nemű.
Hát én a szórakozohelyekrol annyit hogy nagyon de nagyon kevés ott a normális ember. Nem azt mondom hogy nincs de kevés. 100bol kb két harmadrész fiú. Lányok nem is nagyon vannak, ha igen, párjukkal . De hát próbát megér .
Én is nyiregyi vagyok, én férfi..
Akkor mi vonz téged?
Azt kell megértened, hogy ha semmilyen közösséghez nem tartozol, akkor esélyed sem lesz megismerni embereket.
Ha nem tudsz a munkahelyeden, és nem akarsz menni táncolni, sem sportolni, sem sehová, akkor mégis hogyan gondoltad?
Nem a város a hibás azért, mert te nem jársz sehová.
Kérdező, gyere body-zzunk eggyutt!! D Fittnesben! Mit szolsz?
F
Példák a környezetemből, hogy ki hogyan ismerte meg a párját:
1. pubban közös ismerős mutatta be őket egymásnak, ilyen rengeteg van
2. főiskolán csoporttársakból több párt is ismerek
3. 100 fős munkahelyen dolgozok, 13 pár lett mióta csak itt vagyok (10+ éve) meg még ki tudja, mennyi titkos :D
4. jógán is jött már össze egy pár
5. egyetlen barátnőm van, aki a tinderen jött össze a ma már férjével
6. a helyi néptáncegyesületben is számtalan pár van
Ezek a helyszínek várostól függetlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!