Van Nyíregyházán bármilyen szocializálódási lehetőség?
Figyelt kérdés
A bulikon és a kocsmákon kívül, ezek a dolgok nem vonzanak.2023. jan. 22. 10:51
11/14 A kérdező kommentje:
Nem párt akarok keresni. Látjátok hogy barátkozni sem tudok.
A tánc nem vonz, a sport szintén nem. Az alkoholizálás nagyon távol áll tőlem.
Sosem vonzott egyetlen szociális közeg sem ha istenigazából belegondolok, de már lassan beleőrülök ebbe az átkozott magányba.
2023. jan. 29. 06:48
12/14 elistvan válasza:
Már többen kérdeztük, hobbid van-e. Ott a hasonló érdeklődési körű emberek között, lehet akadna beszédtéma, és ha már szóba elegyedtetek, lehet a többi már könnyebben jönne.
13/14 A kérdező kommentje:
Vannak hobbijaim, de a 95%-uk olyan dolog amit egyedül kell végezni. Próbáltam ezeken keresztül online beszélgetéseket kezdeményezni, de két évnyi próbálkozás és mindenféle eredmény nélkül rájöttem hogy ez nem fog menni.
Igen, idegesítő vagyok és negatív, mindenben a kifogást keresem. Tudom magamról, lépjünk túl rajta.
2023. jan. 29. 08:03
14/14 elistvan válasza:
Ebben az esetben lehet neked kéne próbálni változtatni picit a saját hozzáállásodon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!