Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Csak én utálom a rendőröket?

Csak én utálom a rendőröket?

Figyelt kérdés
nem mintha bármitől félnem kéne..de annyira sok sztorit hallom hogy a rendőrök unalmukban ge3ciznek a normális emberekkel IS. Ha meglátunk egy rendőrt inkább biztonságban kene ereznunk magunk ha olyan van megvéx, mert ők elvileg "szolgálnak" és védenek". De ezek a g3cizős sztorik amiket hallok róluk, eléggé felháborító. Ártatlan normális embereket pakoltatnak ki meg ilyenek
tegnapelőtt 20:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
84%
Artatlanokat megvadolnak mert nem akarjak kinyomozni ki volt a tettes vagy nem talaltak meg vagy valamit nagykutya gyereke kovetett el valamit és el akarjak tussolni az ugyet
tegnap 08:24
 12/13 anonim ***** válasza:
Az ténylegesen létező jelenség, hogy amikor megcsípnek egy betörőt, akkor a környék összes balhéját megpróbálják az elkapott emberre húzni, - the Zzkó - gazdaságos üzem!
tegnap 10:07
 13/13 anonim ***** válasza:
84%

A rendőrség kitartó munkával megdolgozott azért, hogy általában a társadalom ne partnernek tekintse őket (mint testületet), hanem inkább ellenségnek. Biztosan köze van még az ÁVO/ÁVH intézményéhez is, amikor tényleg rettegni kellett a belügyi szervektől, és sajnos a módszerváltás után sem tűnik úgy, hogy a lakosságot szolgálnák és védenék.

Általában ott vannak az olyan bűnügyi esetek, amikor nyilvánvaló bűnözők úsznak meg arcpirító bűntényeket (akár a korrupt rendőrök, akár felsőbb utasítás, akár bírósági alkalmatlanság miatt), míg valakit egy tartalékizzó hiánya miatt szopatnak taknyosra. 2006-ot sem felejti el szerintem senki sem, mennyi túlkapása volt akkor a rendőrségnek; és annak sem lett következménye rájuk nézve.

tegnap 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!