Ha van egy 3 fős csoport aki járja az utcákat a környéken rájuk lehetne hívni a rendőröket?
Röviden tömören egy 3 fős C osztályú csipet csapat a környékünket járja este 21-22 óra között nagykabátban, 1 nő, 2 férfi. Valamelyik nap azt térképezték fel hogy kinél van kutya kinél nincsen. A környéken nagyjából a lakók 80 százaléka idősebb/nyugdíjas ergo nem tudná leütni őket. Egyik háznak a kertjében a kerítés le is lett törve. Ma hazafele jövet láttam én is őket, az egyik férfi arcát nagyjából meg is jegyeztem.
Ez elegendő indok lenne arra hogy mondjuk rendőröket hívjunk rájuk? Vagyis ha nem rájuk akkor hogy a környéken járkáljanak rendőrök megfélemlítés képpen?
Próbáld meg. Mondd, hogy gyanúsan viselkednek.
Engem annó elhajtott hasonlóért a rendőrség, bár én nem telefonon jeleztem, hanem személyesen. Az utcánk egy hosszú panelház, előtte parkoló. Egész nap felalá maszkált három cigány férfi meg egy nő, nézegettek be a parkoló kocsik ablakán. Az erkélyen állva többször is láttam, hogy egy-egy autót meg is próbáltak kinyitni, hátha nem zárta a tulaj. Este mentem én is kocsival valahova, a nő jött volna oda hozzám, de láttam, hogy a férfiak kvázi lesben állva állnak a fák között. Nem vettem tudomást a nőről, ő meg arrébb állt, nehogy elüssem. Az utca másik végén pont igazoltattak, mondtam a rendőrnek, mi van, azt mondta, hogy biztos csak járókelők, ne foglalkozzak vele, menjen a dolgomra...
#5 hogyne. polgárőröket a környékemen életemben nem láttam, pedig már jó pár éve itt élek. akkor jöttek ide rendőrök legutoljára amikor karantén miatt ellenőrizték hogy itthon vagyok-e :D
ma este 22 óra magasságában a közelben lévő hídnál járkáltak az autóút mellett lévő bokros részben és cigaretta lógott a szájukból. egyik meg is nezte a kocsit amivel jöttem hazafele, mivel idegen volt az autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!