Ha van egy 3 fős csoport aki járja az utcákat a környéken rájuk lehetne hívni a rendőröket?
Röviden tömören egy 3 fős C osztályú csipet csapat a környékünket járja este 21-22 óra között nagykabátban, 1 nő, 2 férfi. Valamelyik nap azt térképezték fel hogy kinél van kutya kinél nincsen. A környéken nagyjából a lakók 80 százaléka idősebb/nyugdíjas ergo nem tudná leütni őket. Egyik háznak a kertjében a kerítés le is lett törve. Ma hazafele jövet láttam én is őket, az egyik férfi arcát nagyjából meg is jegyeztem.
Ez elegendő indok lenne arra hogy mondjuk rendőröket hívjunk rájuk? Vagyis ha nem rájuk akkor hogy a környéken járkáljanak rendőrök megfélemlítés képpen?
Megpróbálhatsz szólni, de amíg "csak járkálnak" - kb semmi nem történik.
Miután betörtek valahová - akkor sem történik semmi, mert C-k fenyegetnek, stb.
Nálunk végigjárták a szomszédságot, éjjelente (nyáron, mikor üresek voltak a házak), hozzánk csak azért nem jöttek, mert apám előzőleg megfenyegette őket vascsővel hogy agyonveri a fejüket, ha bejönnek ide is.
A rendőrök semmit nem tettek, pedig ők is tudták, kik az elkövetők. Mindenki tudta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!