Melyek a legunalmasabb posztjai a települések Facebook csoportjainak?
Nálatok az általatok követett, vagy olvasott városi facebook csoportokban a legunalmasabb, rogyásig ismétlődő posztok, témák, vagy éppen egyéb személyes problémák?
Mik azok, amiktől már herótotok szokott lenni, annyiszor jön elő minden nap? Mik a legtipikusabb problémák, (amiket ugye nem old meg a csoportba kiírás)?
Nálunk most az aktuális kínja-baja az embereknek:
- a belvárosban megépített új útszakasz, és hogy rosszul hangolták a lámpákat, hatalmas dugók, elb.ták ezt is, stb.
- illetve a fél éve átadott elektromos rollerek - minek kellett az ide, csak útban van, meg csak tönkreteszik, ellopják, stb.
Emellett a legnagyobb klasszikusok:
- esik az eső, nyáron a vihar legalább 500 fotóval, mindenkinek ki kell posztolnia
- hova vonul szirénázva ilyen sok mentő/tűzoltó/rendőr
- elhagytam a buszon/villamoson a telefonomat, pénztárcámat, diákigazolványomat, stb.
- kiszökött, elkóborolt a kutyám, macskám, egyéb háziállatom
- nekitolattak/meghúzták az autómat
- tud-e valaki ajánlani jó babyszittert, fogorvost, nőgyógyászt, stb.
Szóval a kérdés: nálatok melyek szoktak lenni a Facebookon az amolyan túltolt problémák, vagy az olyan egyéni szoc. problémák, amelyekből naponta rengeteg poszt születik, és ezért már unalmasak? Milyen hasonlókat tudtok még? Össze tudjuk gyűjteni? Kíváncsi vagyok :)
Jóska bá vasárnap füvet nyír,
Valaki már megint műanyagot éget, szennyezi a levegőt,
ne petárdázzatok
Nyitva van-e a dohánybolt ünnepnapon
Van-e valakinek pálinka eladó
Ezek ismétlődnek.
Eltűnt a macskánk...
Főleg azért bosszant mert olyanok írják ki akik kint tartják szerencsétlen állatot hát persze hogy eltűnik vagy valami baja esik ez nem kutya hogy olyan könnyű a kerítésen belül tartani, és folyamatosan jönnek ezek a bejegyzések.
Engem az zavar ha valaki névtelenül ír egy posztot és elkezdenek fröcsögni hogy miért névtelen a posztoló.
Amúgy ilyen elhagytam a telefonom, találtam egy kulcsot, hol van jó csontkovács, ünnepnap hol van dohánybolt, van e ma piac, stb. ezek ismétlődnek ciklikusan minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!