Miért támadják be az emberek Facebook-on az olyan albérlethirdetést, ahol ki van kötve, hogy nem hozható gyerek?
Görgettem a Facebook-ot és láttam egy tök korrekt lakást, korrekt áron kiadva, írták, hogy gyerek nem vihető.
És olyan durva kommenteket kapott, hogy remélik, hogy meghal, hogy mer egy gyereket nem emberszámba venni, meg jöttek a nagy példamutatók is, hogy nekik 4 gyerekük van, és ők sosem késtek a fizetéssel stb.
Anélkül, hogy állást foglalna valaki, hogy lehet ilyen ocsmány kommenteket írni? Hogy remélik, hogy meghal, nem túlzás ez?
Végülis a saját lakása.
Hátőőő igen:D
Mondanám, hogy hiányzik a népünkből a vitakultúra... de itt igazából vitáról sincs szó. Itt a kultúra hiányzik, mint olyan.
És tökre értem, hogy a gyerekeseknek nehéz albérletet találni, mer tétnyleg az, de azért az is lássák be, hogy amíg létrejöhet olyan helyzet, hogy a saját ingatlanodhoz nem férsz hozzá, mert valaki nem fizet és kiköltözni sem hajlandó és ez évekre így marad, addig a főbérlők rohadt bizalmatlanok lesnzek minden rizikófaktorral szemben.
És persze az sem ritka, hogy a gyerek bizony károsítja az ingatlant. És lehet, hogy cuki és nyilvánvalóan nem direkt cisnálta, de attól az még anyagi kár amit valakinek meg kell téríteni. És jellemzően nem szokott senki sem szaladni, hogy ő majd jól megétríti a gyereke által okozott kárt..
De melékezz vissza mi sozkott menni szilveszterkor meg augusztus 20-án a kutyások-nemkutyások között. Tény, hogy vannak gyökerek akik direkt hergelnek kertbne lévő kutyákat pl petárda bedobásával, ami rohadt veszélyes, de ezt nem kéne kiterjeszti mindnekire, aki nem akarná tűzzel-vassal betiltani a tüzijátékokat. Olllllyan vállalhatatlan kommentek meg posztok születtek kutyásoktól, amiből elég egyértelműen kiviláglott, hgoy az illetőnek az emberhalál kevésbé problémás, mint az, ha a kutya fél a durrogástól.
Senkit nem érdekel! Én döntöm el, hogy kit engedek be a sajátomba és kit nem! Nem érdekel, hogy ez kinek nem tetszik, ill. miért nem!
Majd amikor lesz nekik sajátjuk, ők is élhetnek a joggal, hogy kit engednek oda be, ill. kit nem, de addig nekik kell alkalmazkodniuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!