Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hány éves korotoktól jártok...

Hány éves korotoktól jártok bulizni?

Figyelt kérdés

A környezetemben már paran szoktak de baj ha én úgy érzem meg ráérek vele, megyek majd legközelebb mert annyira nincs rá inger? Ez nem azt jelenti hogy később se fogok, csak most jelenleg így gondolom

Ti mikor kezdtétek? Gondolok itt diszkóra, nem csak házibulira

jan. 12. 21:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
4: Rossz helyekre jársz és rossz a tapasztalatod. Mondom idősebbként, bár egyben fiatalnak nézek ki szintén.
jan. 13. 09:33
 12/14 anonim ***** válasza:

Házibuli társasjátékkal: 20.

Diszkó és inkább retró diszkó: 22.

Eltelt 16 év és mind a kettő maradt.

jan. 13. 09:35
 13/14 Metionin ***** válasza:
16 éves koromtól koncertekre. Diszkóban és házibuliban sosem voltam, nem volt igényem rá.
jan. 13. 11:51
 14/14 anonim ***** válasza:
12 évesen voltam először koncerten, de még nem ittam. Házibuliban 14 évesen voltam, akkor kicsit ittam is. Rendesen, heti szinten 15 évesen, 9. osztályban kezdtem. Azóta már nem heti szinten, de szoktam járni néha. Főleg már inkább a párommal, ritkán pedig a szaktársakkal.
jan. 21. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!