Hány éves korotoktól jártok bulizni?
Figyelt kérdés
A környezetemben már paran szoktak de baj ha én úgy érzem meg ráérek vele, megyek majd legközelebb mert annyira nincs rá inger? Ez nem azt jelenti hogy később se fogok, csak most jelenleg így gondolom
Ti mikor kezdtétek? Gondolok itt diszkóra, nem csak házibulira
tegnap 21:43
2/7 anonim válasza:
13 évesen de akkor persze kamuzni kellett a szülőknek még.
4/7 anonim válasza:
17-22 utána sehova. Csak házibuliba járok mindig (egyébként durvább állapotban) szoktam lenni ilyeneken 3-4 napos afterok. De ha fizetnének sem mennék a sok cumis k..át meg ilyen nyikhaj nyegleó férfiakat nézegetni. 32 f
5/7 anonim válasza:
Fuh, én korán kezdtem, olyan 14 lehettem amikor először jártam szórakozóhelyen. 16-18 éves koromban rengeteget jártam ilyen helyekre, aztán most 30 évesen már kb. évente 1-1 alkalommal.
6/7 anonim válasza:
15 egy kozseggel arrébb, discoba, de a helynek volt ilyen buli taxiba, azzal jöttem mentem, nem kóvályogtam. 16 évesen már messzebb városba, vonattal. KB 21 éves koromig.
7/7 anonim válasza:
14, de nem diszkóba jártam, hanem koncertekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!