Hogyan lehet így bulizni, szórakozni?
A barátnőm mondta, hogy ma este megy a többi barátnőjével egy szilveszteri buliba, én nem tudtam menni, mert jelenleg külföldön vagyok.
Írtam neki, hogy remélem kiélitek magatokat, és most az egyszer ocsmány módon berúgós, fetrengős, egymás mellett alvós buli lesz.
Azt mondta erre, hogy beszélgetni fognak, és nem lesz alkoholizálás, max egy pohár pezsgő. Hogy lehet így bulizni? Én már most ittam, nemhogy majd éjfélkor.
Én a haveri összejövetelek legtöbbjén is simán szódát v kólát iszok.
A baráti társaságot élvezem, az alkohol lényegében csak bezavar.
Gimiben volt nagoyn ilyen nagy piálás. És belém is égett, hogy egyszer a csapat fele későbbi busszal érkezett a helyszínre és úgy döntöttünk, hogy megvárjuk őket a piálással.... hát... kínosan hosszú óra volt, pedig eeelvileg baráti társaság volt. Ott jöttem rá, hogy ha a buli lényege a piálás, akkor mi nem együtt bulizunk, hanem egymás mellett.
Persze éevente van pár ereszdelahajam, de az jellemzően nem a kötelező jellegű szilveszterkor, hanem olyan eseményen amit akkora és olyanra szervezünk, ami nekünk jó.
17
Hogy következik a szilveszteri alkoholfogyasztásból az, hogy anélkül nem megy az élet?
Itt csak te vagy deviáns a chat gpt-s kommenteddel :D :D
29!
Igen. Valószínűleg pont hogy hulla részegen orgiáztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!