Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan lehet így bulizni,...

Hogyan lehet így bulizni, szórakozni?

Figyelt kérdés

A barátnőm mondta, hogy ma este megy a többi barátnőjével egy szilveszteri buliba, én nem tudtam menni, mert jelenleg külföldön vagyok.

Írtam neki, hogy remélem kiélitek magatokat, és most az egyszer ocsmány módon berúgós, fetrengős, egymás mellett alvós buli lesz.

Azt mondta erre, hogy beszélgetni fognak, és nem lesz alkoholizálás, max egy pohár pezsgő. Hogy lehet így bulizni? Én már most ittam, nemhogy majd éjfélkor.

dec. 31. 19:07
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

19#

Ez a te szégyened.😂

dec. 31. 21:37
 22/30 A kérdező kommentje:
#19 Én elmennék ha a barátnőimről van szó, csak innék, attól, hogy ők nem az biztos.
dec. 31. 21:40
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenkinek ez az életstílusa és jobb is. Szeretek iszogatni és én úgyszólván jó típusú részeg vagyok, de anélkül is tudok felszabadultan mükás lenni. Szinte abszolút ugyanúgy. Tegnap éjjel például korlátozottan ittam, nem lettem konkrétan részeg, mégis szuper volt minden és szétröhögtük magunkat. Egyikünk abszolút nem is ivott - több okból.
jan. 1. 14:31
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
* Mókás
jan. 1. 14:32
 25/30 anonim ***** válasza:

Én a haveri összejövetelek legtöbbjén is simán szódát v kólát iszok.

A baráti társaságot élvezem, az alkohol lényegében csak bezavar.

Gimiben volt nagoyn ilyen nagy piálás. És belém is égett, hogy egyszer a csapat fele későbbi busszal érkezett a helyszínre és úgy döntöttünk, hogy megvárjuk őket a piálással.... hát... kínosan hosszú óra volt, pedig eeelvileg baráti társaság volt. Ott jöttem rá, hogy ha a buli lényege a piálás, akkor mi nem együtt bulizunk, hanem egymás mellett.

Persze éevente van pár ereszdelahajam, de az jellemzően nem a kötelező jellegű szilveszterkor, hanem olyan eseményen amit akkora és olyanra szervezünk, ami nekünk jó.

jan. 1. 23:58
 26/30 anonim ***** válasza:

5

Csak az alkeszek isznak?

jan. 2. 17:34
 27/30 anonim ***** válasza:

6

Te vagy alja, antialkoholista féreg

jan. 2. 17:35
 28/30 anonim ***** válasza:

17

Hogy következik a szilveszteri alkoholfogyasztásból az, hogy anélkül nem megy az élet?

Itt csak te vagy deviáns a chat gpt-s kommenteddel :D :D

jan. 2. 17:39
 29/30 anonim ***** válasza:
Sokan nem szeretik az alkoholt ami valahol érthető is. De szerintem a baratnőd csak szépíteni akart a dolgokon hogy ne aggódj érte. Bár amilyen laza vagy lehet nem ez áll a háttérbe
jan. 2. 18:57
 30/30 anonim ***** válasza:

29!

Igen. Valószínűleg pont hogy hulla részegen orgiáztak.

jan. 2. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!