Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan lehet így bulizni,...

Hogyan lehet így bulizni, szórakozni?

Figyelt kérdés

A barátnőm mondta, hogy ma este megy a többi barátnőjével egy szilveszteri buliba, én nem tudtam menni, mert jelenleg külföldön vagyok.

Írtam neki, hogy remélem kiélitek magatokat, és most az egyszer ocsmány módon berúgós, fetrengős, egymás mellett alvós buli lesz.

Azt mondta erre, hogy beszélgetni fognak, és nem lesz alkoholizálás, max egy pohár pezsgő. Hogy lehet így bulizni? Én már most ittam, nemhogy majd éjfélkor.

dec. 31. 19:07
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
62%
Hiába ironizálsz, kérdező; a tetteid minősítenek. Hiába gondolod valaminek magad, nem számít, a következményeket nem te diktálod
dec. 31. 19:54
 12/30 anonim ***** válasza:
47%
Pont, h az alkeszok depressziósak. Azért isznak, h felejtenek.
dec. 31. 20:02
 13/30 anonim ***** válasza:
55%
Felejtsenek *
dec. 31. 20:03
 14/30 A kérdező kommentje:
#11 Annyira számit jelen pillanatban az amit te erőlködni próbálsz, mint mondjuk ha egy tankból kiesik egy pici csavar.
dec. 31. 20:04
 15/30 A kérdező kommentje:
#12 Így van, a legkeményebb alkesz vagyok az országban vigyázaaaaaaat!
dec. 31. 20:05
 16/30 anonim ***** válasza:
56%
Rohadt szánalmas vagy kérdező. Gondolom fáj az egódnak, h senki nem állt melléd. Sajnálom a barátnőid, h ilyen szutyok barátjuk van.
dec. 31. 20:06
 17/30 anonim ***** válasza:
38%

Hogy alátámasszam azt, amit a 12-13 mond:

a szakirodalom több devianciát ismertet. ezeket egymással szimmetrikusnak, mindegyiket primernek tekinti, azonban az egyes devianciák között erős a kovariancia/korreláció.

Ez tehát azt jelenti, hogy gyakori az egyes devianciák együttjárása.

Mit tesz isten, a szakirodalom az egyik ilyen devianciának azt tekinti, ha valaki nem képes alkohol nélkül lenni. márpedig a kérdés és a kommentek töltete erre engednek következtetni, hogy az alkohol nélkül nem megy az "élet".

Mindezek mellett a szakirodalom egy másik devianciának, talán a legfőbb devianciának a mentális betegséget tekinti. Van kutatás, ami arra enged következtetni, hogy a két jelenség között erős a korreláció.

Itt a kérdés csupán az, melyik az ok és melyik az okozat. A társadalomstatisztika módszertana a korrelációs kapcsolatoknál azt tanítja, ami időben megelőzi a másikat, az az okozó, a másik pedig a következmény. Ez egyben azt is jelenti, hogy a szakirodalom és a témát érintő kutatások alapján kijelenthető, hogy az alkoholproblémák és a mentális problémák egymással kéz a kézben járnek.

Nyilván nem csak depresszió létezik és nem csak alkohol, mint deviancia, de az, hogy valamiféle mentális aberráció áll fenn, nagy valószínűséggel van abban az esetben, ha valaki nem képes úgy kikapcsolódni, hogy ne igya illuminált állapotig magát!

Hangsúlyozom: ez a témát érintő szakirodalom és kutatások eredményének értékeléséből következik, ebben semmi kitaláció nincs...

dec. 31. 20:12
 18/30 A kérdező kommentje:
El ne hidd már, hogy nem isznak úgy isznak mint a vadállat de itt szentek. 😆😆
dec. 31. 20:15
 19/30 anonim ***** válasza:
47%
Ilyen beszélgetős jóformán "társasjátékos könyvolvasós" cuki aszex progira én el se mennék nő létemre.
dec. 31. 21:22
 20/30 anonim ***** válasza:
45%
ram nezve akkorat lehet huzni mint a vereb akkor is megallok a helyemen akar egy hazat is ram lehet huzni
dec. 31. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!