Hogyan lehet így bulizni, szórakozni?
Figyelt kérdés
A barátnőm mondta, hogy ma este megy a többi barátnőjével egy szilveszteri buliba, én nem tudtam menni, mert jelenleg külföldön vagyok.
Írtam neki, hogy remélem kiélitek magatokat, és most az egyszer ocsmány módon berúgós, fetrengős, egymás mellett alvós buli lesz.
Azt mondta erre, hogy beszélgetni fognak, és nem lesz alkoholizálás, max egy pohár pezsgő. Hogy lehet így bulizni? Én már most ittam, nemhogy majd éjfélkor.
dec. 31. 19:07
2/30 anonim válasza:
Lehet,hogy a barátnőd nem alkoholista,mint te.
3/30 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok ma iszom de nagyon.
dec. 31. 19:17
4/30 A kérdező kommentje:
Máskor nem
dec. 31. 19:17
5/30 anonim válasza:
Én sem fogok inni, mert nem vagyok alkesz.
Azért mert szilveszter van senkinek nem kötelező részegen fentrengenie a saját hányásában.
6/30 anonim válasza:
ma sem kötelező inni
az aljanép nem bírja ki pia nélkül...
aljanép vagy?
7/30 anonim válasza:
Nem kötelező inni...Lehet drogozni is.
8/30 anonim válasza:
Legalább mi holnap reggel fitten, normálisan fogunk felkelni. A magam részéről, lesajnálom, szánom a sok hülyét, akik holnap másnaposan fetrengeni fognak. :D
9/30 A kérdező kommentje:
#6 Hogyne, te meg depressziós.😆
dec. 31. 19:43
10/30 anonim válasza:
azért Rob Halford az isten!!
nyomom a sört gyerekek elég keményen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!