Baj ha szilveszterkor csak ketten leszünk barátommal és nem igazán tervezünk bulizni?
Figyelt kérdés
Bulizás alatt gondolok a szórakozóhelyekre/hazibulikradec. 31. 10:51
12/18 anonim válasza:
Miért fogalmazódott meg benned ez a kérdés? Panaszkodott a barátod? Vagy beszólt valami ismerősöd? Vagy neked vannak kétségeid?
13/18 anonim válasza:
Szerintem a legjobb program kettesben valakivel.. Ki vágyik a sok agyatlan társaságára ami ilyenkor va?
14/18 anonim válasza:
13# Mondjuk szerintem a házibuli a legjobb program ilyenkor. Ott csak azok vannak, akiket bírsz, már ha nem valami amcsi stílusú hozzon mindenki akárkit jellegű buliba mész. De ja, a városban lógástól a sok hülye között még az is jobb lenne, ha csak a macskámmal döglenénk itthon.
15/18 anonim válasza:
Miért lenne baj? Mi ugyanezt fogjuk csinálni a férjemmel.
16/18 anonim válasza:
nagy divst lett ez a maradj otthon főleg a covid óta, savanyodjatok otthon nehogy emberek közé kerüljetek
17/18 anonim válasza:
Mi is kettesben vagyunk. Iszogatunk, játszunk, zenét hallgatunk, ha a pasim eleget iszik akkor még táncolni is szoktunk. Sokkal jobb így. 28 vagyok, már nem igénylem a szilveszteri bulikat.
18/18 anonim válasza:
Az ilyen kérdések láttán nem lepődöm meg hogy ennyi buta birka ember van, hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!