Szerintetek melyik barátommal kéne szilvesztereznem?
Van egy régi barátnőm, 5 éve mindig együtt vagyunk szilveszterkor. Viszont az utóbbi fél évben megromlott a kapcsolatunk, és nem miattam. Én ugyanúgy gyakran kerestem őt, hívtam, hogy találkozzunk, de mindig azt mondta, hogy nem ér rá. Ha végre megbeszéltünk valamit, akkor is egy csomószor lemondta. De a szilveszternél mindig is egyértelmű volt, hogy együtt töltjük. Az ő baráti körével lennénk, akiket én is ismerek ugyan, de nekem nem a barátaim.
Viszont egy másik nagyon jó barátom is hívott. Szívesebben lennék vele, mert ő keres engem, gyakran találkozunk a hétköznapokban is, nemcsak ilyen nagy buliknál jutok eszébe. Igazából meg is ígértem neki, hogy idén vele leszek. Csak nem tudom, hogy mondjam meg a másik barátnőmnek. Szerintetek szemét vagyok, ha nem vele leszek? Végül is neki úgyis ott lesz a többi barátja is, szóval nem egyedül lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!