Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Csak szerintem hülyeség így...

Csak szerintem hülyeség így élni ahogy mindenki él? Nemtom lehet csak túl erős volt az lsd, de szerintem annak nincs semmi értelme hogy dolgozunk, és utána meghalunk, mármint érted azért dolgozod ki a beledet hogy utána meghalj

Figyelt kérdés

dec. 26. 21:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
73%
A 70-es, 80-as, 90-es évekbe még szülhettél gyereket mert nem volt akkora a tempó. Ma már kész öngyilkosság!
dec. 27. 02:15
 12/24 anonim ***** válasza:
33%

Főleg hogy a gyerekek nagy lassítók, a felnőttek meg nagy gyorsítók!

A két történet nem találkozik!

dec. 27. 02:16
 13/24 anonim ***** válasza:
26%

A drogosok függők, akik orvosi segítségre szorulnak. A drogot is le lehet tenni. Szabó Győző jó példa erre. (Toxikóma, ha még nem láttad/olvastad).

Én is szeretem a munkám. Munkámon kívül pedig vannak hobbijaim, élvezem az életemet.

Mindenki saját maga életének a kovácsa. A döntéseid sorozata határozza meg a jelenlegi életed. Vállalj felelősséget a saját életedért.

Nemcsak munkából áll az élet. De mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja. Ha elrontja, elrontja. Nem rám tartozik. Az ő hibája, az ő felelőssége.

Én azon vagyok, hogy az álmaimat folyamatosan valósítsam meg.

dec. 27. 04:38
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha teljesen szabad lennél, mondjuk egy lakatlan szigeten, még akkor is dolgoznod kellene, hogy életben tudjál maradni. A kaja megteremtése, a fedél a fejed fölé, a tüzelő megszerzése, stb, mind-mind munkavégzés eredménye. Mondjuk ahogy most kell élnünk, az tényleg undorító, főleg azt látva, hogy elődeink mennyivel okosabban tudtak élni, pl harmóniában a természettel. Ez, amit most művel az emberiség, ez hosszútávon fenntarthatatlan.
dec. 27. 05:03
 15/24 anonim válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Többször pipáltam volna a reagálásodat, ha lenne rá lehetőség.

Azért mindenki elgondolkodhatna rajta, hogy:

Azért lettetek-e ilyenek, amilyenek most vagytok, mert pontosan ilyenek akartatok lenni?

Azért éreztek-e időnként kellemetlen érzéseket, mert azt akarjátok érezni?

dec. 27. 05:18
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Így írtuk fel a képletet: a kapitalizmus érdekei mindenekelőtt. Az egyén érdeke ebben a képletben lényegtelen. Profitorientáltság, csak kérdés mi a valódi "profit". Szerintem is hülyeség így élni, de úgy érzem, mintha én is tehetnék róla.
dec. 27. 14:18
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

"Sokatmondó klippek":D

https://www.youtube.com/watch?v=VwC-YqS9eus

https://www.youtube.com/watch?v=XQEBzauVIlA

Meg az a vicc:

parasztbácsi elesik a belvárosban, odamegy hozzá a rendőr:

-mi az tata, lsd?

-el, a ku*va anyját...

dec. 27. 14:50
 18/24 anonim ***** válasza:
Hát valami fos helyen megtűrt drogosként tényleg nincs értelme
dec. 27. 18:39
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

17. Végre egy jó zene!

Na és mi a tanulság?

Hogy bekötött szemmel futnak a pénz után az éjszakába?

(Miközben nekimennek a lámpaoszlopnak és elájulnak?)

dec. 27. 19:56
 20/24 A kérdező kommentje:
13mas megtettem, a rendőrség előtt cigiztem, pár nap múlva bevittek graffiti miatt, és ott letagadták, azt mondták nem látszik a kamerán H Füves cigi xd
dec. 27. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!