Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Voltatok valamelyik budapesti...

Voltatok valamelyik budapesti karácsonyi vásárban?

Figyelt kérdés
A várban és az óbudai vásárban voltam. Óbudán csak forraltboroztunk, a várban ettünk is. 11e ftot fizettünk 2 sültkolbászért 😄 Mellettünk 2 szerencsétlen külföldit 14e forintra húztak le 2 szottyadt, pár húsdarabbal díszített lángosért. Nem akartunk direkt enni, aztán így alakult, a társaság megéhezett. A forraltbor legalább finom volt.
ma 10:15
 1/3 anonim ***** válasza:
A Vörösmarty tériben és a Bazilika előttiben voltunk, bár utóbbiban mindig csak körbenéztünk, tehát nem vettünk vagy fogyasztottunk semmit. A Vörösmartynál néha forraltboroztunk, ill. egyszer ettünk egy cipós gulyást (az is olyan 11.000 Ft volt kettőnknek... de ezzel előre kalkuláltunk... és legalább nagyon finom volt és minőségi volt a cipó, nem az a "Tesco legalja" jelleg), plusz 12 kézműves ékszert vettem. Ami zavart mindkettőben, az a tömeg... ha nem hétköznap délelőtt mész, kibírhatatlan.
ma 10:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Voltam a Vörösmarty téren, a Bazilikánál, Óbudán, Újpesten és a Hegyvidéken a Városháza előtti téren.
ma 10:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem. A karácsonyi vásárok szervezett lehúzások, amely már a helypénzek szintjén elkezdődnek, - még senki nem fizetett be semmilyen járulékot, adót, és még csak nem is vásárolt senki semmit. Szeretet köntösébe bújtatott közönséges útonállás, amiben nem óhajtok semmilyen szinten és a leírtak miatt sem fogok részt venni. Az már egy másik történet, hogy kinőttem az ajándékozgatásban kiteljesedő teljesítménykényszert is.
ma 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!