Ajándék-találós csoportban posztolnál vagy nem?
Figyelt kérdés
Van 1-2 face csoport, melynek tagjai, kavicsokat, kis tárgyakat hagynak el utcán, közintézményekben, boltokban, üzenettel, hogy pl. legyen szép napod, ide meg oda tégy ki képet, ha tetszik az ajándék. Találtál már ilyet? Visszajeleztél a jelzett csoportba, hogy köszi? Ha nem miért nem? Én találtam követ, név nélkül visszajeleztem.dec. 16. 08:38
1/4 anonim válasza:
Magamat ismerve nem posztolnék, de ha találnék valamit biztosan tetszene. Kedves ötlet.
2/4 anonim válasza:
Még nem találtam ilyet. De magamat ismerve én akarnák posztolni róla, de halogatnám, és végén annyi idő elteltével már gáznak érezném a posztot, ezért nem posztolnák végül. :D
3/4 anonim válasza:
Én az egyik kis szobrom talpába véstem QR kódot, ami Discord szerveremre dobja az embereket. Csinálnak egy képet a szoborról az adott jelen környezetében s tovább adják egy másik utazónak, aki nyitott erre.
Kifejezetten érdekes és sok féle ember van már jelen. Új emberi kapcsolatok jöttek létre.
Én csak csendben figyelem, eleinte írtam csak, most már csak akkor, ha kérdeznek vagy nekem szól valami.
4/4 anonim válasza:
Nem találtam még, de remélem egyszer fogok. Biztos kiposztolnám, ez nyilván öröm annak, aki készítette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!