Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » 3 évvel ezelőtt írtam egy pár...

3 évvel ezelőtt írtam egy pár negatív sort a fodrászomról egy fodraszos csoportba, azóta elfelejthette?

Figyelt kérdés

Nem általános véleményt írtam róla, hanem egy bizonyos látogatásomat ecsetelgettem, elég hosszasan. És volt benne néhány, az elégedetlenségemet tükröző mondat, amit akár személyeskedésnek is lehet nevezni..

Kiderült, hogy ő is benne volt a csoportban, mégpedig úgy, hogy rámírt privátban nagyon kedvesen, szivesckés emojival, hogy menjek vissza hozzá, és igazít rajta.. NAGYON ÉGŐ VOLT, tudom, tudom, hogy gáz vagyok, neki kellett volna mondanom és nem random csoportokba írkálni….

ismerősöm face-en, így láthatta, még ha nem is nézegeti mindig a csoportot. Alapjában véve ő egy nagyon kedves ember, és nem tudom, hogy tényleg ennyire jóindulatú-e vagy csak megjátssza magát.

El is mentem hozzá később, de soha nem tett erre megjegyzést, mindig kedves volt. Azóta nem találkoztunk.

Most egy rokona hívott hozzájuk, és ő is ott lesz, félek, hogy mégis emlékszik a posztra, így meg olyan égő oda menni…

Szerintetek emlékszik még erre a kínos esetre???

2024. júl. 27. 16:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, emlékszik. De remélhetőleg ha azóta voltál is már nála egyszer, nem neheztel rád.
2024. júl. 27. 16:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan emlékszik, csak intelligensebb, mint te, és nem hozza szóba.
2024. júl. 27. 16:58
 3/4 A kérdező kommentje:
És van rá esély, hogy eszébe jut majd ez az incidens, ha megint meglát engem?
2024. júl. 27. 18:46
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Senki nem felejti el azt, aki rossz hírét keltette nyilvánosan
2024. júl. 28. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!