Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Megérdemli valaki, aki influen...

Megérdemli valaki, aki influenszer és kárt okozott nekem, hogy lehúzzam, lepontozzam, negatív kommentekkel teletűzdeljem az oldalait?

Figyelt kérdés

Csinált magának egy kis menő világot, a konkurenciát meg köpi, túrja, tapossa lefele, undorító patkány módon. Azt gondolja ő akkora király, hogy bármit megtehet.

Na itt a válaszom:

Például azt tudom, hogy a facebookon ha dühös smilet raksz valami mellé, azt az életben nem lehet onnan eltűntetni. Felmegyek hajnalban és egy ismerősöm profiljával akit nem ismer végig az összes bejegyzése mellé benyomkodjuk a dühös fejeket. Ez már elég riasztó lesz a rajongóinak, hogy valami mégsem kerek vele kapcsolatban.

Kontrának még arra gondoltunk, hogy munka profilról odaírunk néhány negatív kommentet illetve negatív 0*-os értékelést az oldalára.

Grátiszban meg lehet azt csinálni, hogy meleg társkereső, spamoldalak és nehézsúlyú rosszarcú alakokkal kötjük össze az oldalát. Úgy tudom ezekkel semmi illegálisat nem tettünk.

A véleménnyilvánítás szabad, az oldala megosztása sem ütközik semmilyen szabályba.

Ott majd megtalálja a sok gyökér meg spamelő és megnyomorítja az egész életét. És a rajongói bizalmát is elveszíti

Akkor majd rájön, hogy mennyire törékeny ez a kis világ amit felépített és nem kéne szemétkedni a többiekkel.

Hogy mi történt?

Én is próbáltam rajongói tábort építeni, de amikor az illetők rólam kérdezték ezt a bizonyos influenszert csak mocskot tudott rólam mondani, meg hogy gyökér vagyok, tiltsanak le, szarjanak le, ne is kövessenek be, ne is válaszoljanak.

Természetesen ez 10 emberből egy akit érdekel mit ugat ez a barom, de most egy hétvégémet és egy új barátságot sikerült tönkretennie.

Szóval arra gondoltam, hogy megmutatom neki milyen az a szabad véleménnyilvánítás. Én nem a háta mögött fogom letaposni úgy, hogy észre se vegye mi történik.

2023. febr. 16. 16:04
A kérdező szavazást indított:
Igen, megérdemli
Nem, ne csináld
19 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%
"Ha haragot dédelgetsz, az olyan, mintha mérget innál, és azt várnád, hogy a másik haljon meg." (Buddha)
2023. febr. 16. 16:10
 2/13 A kérdező kommentje:

Ez egy ki-ki háború, ha hagyom, hogy tovább garázdálkodjon, csak még jobban elfajul az egész. Én nagyon régóta békésen eltűrtem a dolgait, de most már visszahallottam, hogy nyíltan úszít ellenem embereket, ami ellen tennem kell.

Többször kértem már, hogy ne tegye, próbáltam barátsággal viszonyulni hozzá, hátha az a baja. Mindent próbáltam, nem adja fel.

Ha egy kis problémája akad akkor talán nem lesz annyi energiája velem foglalkozni.

2023. febr. 16. 16:18
 3/13 anonim ***** válasza:
88%
Én csak csinálnám a saját dolgomat, amit amúgy is akartam. Ha valakinek amúgy szimpatikus vagy, úgyse fog vele foglalkozni, hogy mit károg az a másik.
2023. febr. 16. 16:22
 4/13 anonim ***** válasza:
97%

Húha, hát ha én meglátnám, hogy egy influencer posztjain megjelenik +2 emoji, tuti leiratkoznék róla...

Vihar a biliben. nevetséges vagy.

2023. febr. 16. 16:24
 5/13 anonim ***** válasza:
97%

Nagyon gyerekes. Mindenkinek vannak utálói, semmi különös nincs abban hogy kap negatív véleményeket. A rajongók azt is látják, ha valaki szervezett támadás alatt van, amiből még lehet az áldozat jön ki jobban, ha összefog a közössége. Azt sem nehéz összerakni, hogy te állsz mögötte, amivel még jobban lejáratod saját magad.

Majd azért gondold végig, hogy a véleménynyilvánítás szabadsága nem egyenlő a gyűlöletkampánnyal és a lejáratással. A szabad véleménynyilvánítás nem egyenlő azzal, hogy bármit megtehetsz, hanem hogy a véleményedért te vállalod többek között a jogi felelősséget, nincs felettes hatalom ami szabályozza a publikálást és rád szól, hogy ne legyél hülye. Ha hülyeséget csinálsz, el is viszed a balhét érte.

Melyik trash közösség amúgy ez, hogy két kakas is próbál a szemétdomb tetejére kerülni?

Amúgy ha megpróbálod külső szemmel elolvasni egy kérdést, valóban gyökér dolgokra készülsz.

2023. febr. 16. 16:27
 6/13 A kérdező kommentje:

Oké, akkor nem csinálom..... De komolyan.

Nem biztos, hogy ez jó ötlet. Ezért is kérdeztem meg.

De úgy döntöttem nem csinálom. Úgyis tudná, hogy én voltam.

2023. febr. 16. 16:30
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Bölcs döntés.

Eybként ha influencer akarsz lenni, szoknod kell az ilyet. Nincs olyan influencer akinek ne lennének utálói, és sokan acsarkodnak meg lehúzzák a tartalmait, oldalait. A legjobb amit tehetsz, ha az építő jellegű kommenteket megfogadod, az acsarkodókat meg ignorálod és annyi.

2023. febr. 16. 16:35
 8/13 anonim ***** válasza:
55%
Szánalmas vergődés amit művelsz, de ha ilyen alja ember vagy, akkor egészségedre.
2023. febr. 16. 16:53
 9/13 anonim válasza:
55%
jobban teszed, ha nem csinálod. iszonyat gyerekes. utoljára ilyet általános iskola 3. osztályban tapasztaltam.
2023. febr. 16. 16:56
 10/13 anonim ***** válasza:
46%
Édes vagy, ha azt hiszed, ezzel bármit el fogsz érni.
2023. febr. 16. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!