Megérdemli valaki, aki influenszer és kárt okozott nekem, hogy lehúzzam, lepontozzam, negatív kommentekkel teletűzdeljem az oldalait?
Csinált magának egy kis menő világot, a konkurenciát meg köpi, túrja, tapossa lefele, undorító patkány módon. Azt gondolja ő akkora király, hogy bármit megtehet.
Na itt a válaszom:
Például azt tudom, hogy a facebookon ha dühös smilet raksz valami mellé, azt az életben nem lehet onnan eltűntetni. Felmegyek hajnalban és egy ismerősöm profiljával akit nem ismer végig az összes bejegyzése mellé benyomkodjuk a dühös fejeket. Ez már elég riasztó lesz a rajongóinak, hogy valami mégsem kerek vele kapcsolatban.
Kontrának még arra gondoltunk, hogy munka profilról odaírunk néhány negatív kommentet illetve negatív 0*-os értékelést az oldalára.
Grátiszban meg lehet azt csinálni, hogy meleg társkereső, spamoldalak és nehézsúlyú rosszarcú alakokkal kötjük össze az oldalát. Úgy tudom ezekkel semmi illegálisat nem tettünk.
A véleménnyilvánítás szabad, az oldala megosztása sem ütközik semmilyen szabályba.
Ott majd megtalálja a sok gyökér meg spamelő és megnyomorítja az egész életét. És a rajongói bizalmát is elveszíti
Akkor majd rájön, hogy mennyire törékeny ez a kis világ amit felépített és nem kéne szemétkedni a többiekkel.
Hogy mi történt?
Én is próbáltam rajongói tábort építeni, de amikor az illetők rólam kérdezték ezt a bizonyos influenszert csak mocskot tudott rólam mondani, meg hogy gyökér vagyok, tiltsanak le, szarjanak le, ne is kövessenek be, ne is válaszoljanak.
Természetesen ez 10 emberből egy akit érdekel mit ugat ez a barom, de most egy hétvégémet és egy új barátságot sikerült tönkretennie.
Szóval arra gondoltam, hogy megmutatom neki milyen az a szabad véleménnyilvánítás. Én nem a háta mögött fogom letaposni úgy, hogy észre se vegye mi történik.
Tényleg az a legjobb döntés, ha nem csinálod ezt meg. Ki is derülne, hogy te állsz mögötte, onnantól pedig csak durvulni fog ez az egész, amire végképp nincs szükség.
Előttem szépen levezették már, hogy ez egy gyűlöletkampány, és mennyire nem helyes dolog, szóval inkább ne bolygasd.
Döbbenetes, hogy milyen beteg bilág az internet.
Helyette ültess virágot, menj hegyet mászni a barátaiddal, misd le az ablakokat/ajtókat, tegyél rendet a könyvespolcodon, fuss egy kört a pálya körül, stb.
Beteg világ, beteg környezet, beteg gondolatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!