Mit jelent ha azt mondják ez nagyon hűvös? Tudom a negatív jelentését mikor valaki barátságtalan pl, de ezt bóknak mondják hogy ez aztán hűvös. Mit jelent? Szinonímák?
Figyelt kérdés
2021. okt. 23. 13:39
1/5 anonim válasza:
Attól függ mire mondják.
Ha egy személyt jellemeznek vele akkor nem bók. Az az illető, mint mondtad barátságtalan, rideg, túl merev is talán.
Milyen a szöveg környezet? Mire mondták?
2/5 anonim válasza:
Mivel manapsag egyre tobben beszelik rosszul az anyanyelvuket, es kevernek kifejezeseket, szolasokat, igy annak is nagy eselye van, hogy aki mondta, nem ugy ertette, mint amit jelent.
3/5 anonim válasza:
Szerintem vicceskedő, idétlen tükörfordítása a "this is cool"-nak.
Olyan, mint az "ezt nem láttam jönni", vagy "a legjobb dolog valaha".
4/5 anonim válasza:
Ez a "cool" magyarosított változata, tehát a "nagyon hűvös" az annyit tesz, hogy fasza.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi uccsó
2021. okt. 23. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!