Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit kellene tennem?

Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

Van egy furcsa dolog, ami eléggé aggaszt. A környezetemben lévők mind megszólják és csúfolják azokat a lányokat/nőket, akik nem soványak.(Nem 40-50 kg között vannak). A legnagyobb gond az, hogy nekem a legvonzóbbak azok, akiken van pár kilogramm túlsúly, nem pedig a sovány lányok. Félek, hogyha egyszer lesz egy ilyen barátnőm, akkor engem elítélnek elég csúnyán mivel atletikus testalkatom van és egészségesen étkezem, nem beszélve a páromról, akit mindenképpen megvédenék és ő lenne a legfontosabb. Szerintetek szakítanom kellene ezekkel az emberekkel? A baj az, hogy a családomban is van ilyen személy.

Köszönöm, ha elolvastad.

dec. 15. 21:13
 1/7 anonim ***** válasza:
66%

Mennyi az a pár kg? 10 vagy 20 kiló? Kevesebb vagy több?

Az sem mindegy, hogyan oszlik el a különböző testtájakon. Mert talán még az is nagyon fontos lehet, hogy ARÁNYOS(!) legyen az a testalkat...

dec. 15. 21:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A körülötted lévők vagy te fogsz azzal a nővel élni? Úgy akarsz élni, ahogy neked jó vagy ahogy a többieknek?

Ne az érdekeljen, hogy másoknak mi jó meg mi nem. Csak az az egy dolog számítson, h te szereted azt a nőt és boldog vagy mellette.

dec. 15. 21:46
 3/7 anonim ***** válasza:
50%
Hány éves vagy?
dec. 15. 22:47
 4/7 A kérdező kommentje:

1, Igazából ez eléggé függ a lány magasságától is. 5-10 kg "felesleg" nekem teljesen elfogadható, a 20-at már soknak tartam (nem rosszindulatból vagy bántásból mondom).

Arányos eloszlást mondanék a testen, egyetértek veled ebben, ez nagyon fontos.

2, Természetesen nem fogom engedni, hogy mások döntsenek helyettem és hatással legyenek rám. Főleg ezért is tettem ki a kérdést, mivel páran biztosan elpártolnak tőlem ha megtudják vagy meglátnának egy ilyen lánnyal, de az álbarátok/ismeretlenek, rossz családtagokra amúgy sincs senkinek szüksége.

Nagyon értékelem az utolsó mondatodat, köszi szépen.

3, 21

dec. 16. 00:36
 5/7 anonim ***** válasza:

2# vagyok

Nincs mit. ;)

dec. 16. 09:23
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb dolog nem fekete vagy fehér. Az emberek megnyilvánulásai sem ugyanolyanok, amikor az érintett is ott van, mint amikor nincs. Ha megszólják miatta, valószínűleg akkor sem a szemébe fogják mondani, hanem a háta mögött beszélik ki.

Sőt az emberek értékítéletei is meglehetősen szubjektívak tudnak lenni. Amíg nincs a társaságban érintettje a kritikáknak, addig nagyon határozott álláspontjuk van a témáról. Viszont amint érintett is van a társaságban, rögtön nem tartják akkora problémának azt a kérdést, vagy akár a szempontokat is átértékelik, hogy mindenki másra vonatkozik, csak a társasághoz tartozóra nem.

Szóval jó eséllyel alaptalan a félelmed, nem lesznek a társaságban ilyen kritikák és súrlódások.

Ha mégis, ráérsz majd akkor foglalkozni a problémával, amikor felvetődik. Nem érdemes előre aggódni olyan dolgok miatt, amik lehet, hogy nem is aktuálisak.

dec. 17. 01:29
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
dec. 19. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!