Miért van minden karácsony előtt ez a felhajtás hogy lesz hó vagy nem lesz hó? Kit érdekel?
Ma már 10 olyan írás jött velem szemben, hogy vajon fehér lesz-e a karácsony, lesz-e havazás vagy megint tavaszi idó lesz.
Nem tudom de engem annyira nem érdekel, amúgy se szeretem a havat és a telet, tőlem az se probléma ha egész télen egy deka hó sem esik, legalább nem kell csúszkálni és nincs annyi baleset, fennakadás.
Titeket nem irritál ez az örökös hóval és hideggel való riogatás? Hetek óta írják mennyire zord és havas tél lesz, de még egy napig se volt hó és ami esett olvadt is. December közepe és tél még nem volt. Nem vágom mire ez az állandó ijesztgetés és manipulálás.
Hány éves vagy, kedves kérdező?
Ha fiatal, akkor még most szoktasd magad hozzá.
Ha már idős, akkor sajnos berögzült, de változtatni akkor se lehetetlen, csak nehezebb.
Nem értem minek az aggódás a közútkezelő minden évben megfelelően felkészül. Mindenkinek már fent vannak a téligumik az autóján, esetleg hólánc, kis lapát csomagtartóban.
Mivel magyarországon vagyunk, ennek a fele sem igaz, 3 hópelyetől megbénul a fél ország. Végülis egy utszakaszra csak egy nyárigumis hülye kell..., márpedig akadnak bőven. Elég csak végig menni a tesco parkolóba és látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!