Miért van minden karácsony előtt ez a felhajtás hogy lesz hó vagy nem lesz hó? Kit érdekel?
Ma már 10 olyan írás jött velem szemben, hogy vajon fehér lesz-e a karácsony, lesz-e havazás vagy megint tavaszi idó lesz.
Nem tudom de engem annyira nem érdekel, amúgy se szeretem a havat és a telet, tőlem az se probléma ha egész télen egy deka hó sem esik, legalább nem kell csúszkálni és nincs annyi baleset, fennakadás.
Titeket nem irritál ez az örökös hóval és hideggel való riogatás? Hetek óta írják mennyire zord és havas tél lesz, de még egy napig se volt hó és ami esett olvadt is. December közepe és tél még nem volt. Nem vágom mire ez az állandó ijesztgetés és manipulálás.
Valamiről beszélni kell az embereknek 😀
De amúgy talán az, hogy évek óta alig van hó, nem hogy karácsonykor, hanem télen és ez fura azoknak a generációknak, akik még a hideg-havas telekben nőttek fel, és valahogy ez a klisé megmaradt, átvette az új nemzedék.
Vannak, akiket érdekel. Meg az emberek reménykednek a fehér karácsonyban, hisz úgy a szép a karácsony - a karácsonyi filmek, zenék többségében szerepel a hó, mint a karácsony egyik kelléke.
"Ma már 10 olyan írás jött velem szemben"
Velem meg kereken nulla. Facebook-on görgeted a posztokat? Látja az algoritmus, hogy sokat nézed ezeket a posztokat és ezért még többet ajánl be.
Mert a fehér karácsony egy hangulat, egy klisé, egy mítosz, ami nagyon is pozitív. Jó lenne legalább csak 1 hétig meseországban élni, és ezt a fehér karácsony biztosítaná.
Hallgasd meg, nem véletlenül van Fehér karácsony című szám is, mert a "fehér karácsony" egy állandósult szófordulattá szilárdult, amelynek önálló, különálló jelentése van. S ezt mindenki ismeri, rajtad kívül. Lehet, hogy te egy barlangban nőttél fel.
Ez nyávogás. Fogadjunk, hogy nyáron meg a meleget utálod és kórusban skandálod a facebookon, hogy jaj, a meleg, takarodhatna már, és társai.
Nektek mindig az nem jó, ami van. Ritka kellemetlen ember lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!