Hogy hívják, ha valaki menekültként nyugati országban jólétben követeli az háborús országában élő férfiak besorozását?
Figyelt kérdés
Facebookon olvastam az ukrán háborúról. Feldobott olyan cikket, hogy most már tervezik az ukránok a 18-25 év körüli fiatal férfiak besorozását. Elolvastam a cikk alatt a hozzászólásokat, és rengeteg fiatal ukrán lány, örvendezett a hír hallattán, sok kommentelte végre így győzhetünk, éljen Ukrajna, minél hamarabb be kell őket sorozni. Csak lestem, ránéztem a profiljukra vagy 40 ilyennek, és láttam ez kb: XY Natalália Születési hely: Harkov, Lakhely: Párizs. Külföldi jólétben élő fiatal nők követelik az országuk férfi lakosságának besorozását, akik gondolom semmit nem tettek az országukért, amikor lehetett, egyből megpattantak, és már 2 éve nyugati biztonságos országból osztják az észt.ma 16:30
1/3 anonim válasza:
A nőket alapesetben nem sorozzák be, úgyhogy ezt az aspektust kár boncolgatni. Ha otthon maradtak volna sem mennek ki a frontra.
A magyar társadalom összetartását és hűségét ismerjük, a döntő többség azonnal lelépne az országból, ha meg kellene védeni. Meg amúgy is megadnánk magunkat mielőtt vér folyna. Nem kérném számon már csak emiatt más mások kommentjeit.
Ugyanakkor mégis hogy képzeled egy konfliktus kezelését, ha békés úton nem lehet, és legalább védekezni kell? Mindig is a férfiak mentek csatába, ezt nem most találták ki az elmúlt 2 évben, és nem a nők küldték ki a frontra az embereket, hanem a kényszer.
2/3 anonim válasza:
Az álszentség mindig is jelen volt az emberekben, csak nőknél jobban elnézik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!