Hány éves koromban fogom már biztosan észrevenni magamon, hogy öregszek?
Figyelt kérdés
Most vagyok 20.dec. 11. 16:33
11/23 anonim válasza:
20 évesen én már éreztem. Legalábbis nekem rosszul esett az, hogy már nem vagy "tini". Aztán egyre rosszabb, 25 felett ez a basszus már nem vagyok "annyira fiatal", 30 felett még ez a basszus elmentek a húszas éveim, hogy a fenébe lehet, hogy 13 éve volt a szalagavatóm, hova tűnt el az idő, és ha ez ilyen gyors volt kettőt pislogok és 40 leszek.
Szóval ja, a lényeg nekem 20 évesen volt ez az első sokk.
12/23 anonim válasza:
Én még nem vettem észre magamon. Ugyanis nem érdekel a korom. Az tényleg csak egy szám.
13/23 anonim válasza:
Én is azt mondtam volna vízválasztónak, mikor először köszönnek neked csókolommal, vagy jó napottal.
14/23 anonim válasza:
De az idősebb pasik már 20 éves koromtól némelyik direkt csókolommal köszön és úgy gondolja hogy ezzel ő most megcsókolt.
15/23 anonim válasza:
13
Engem 17 éves koromban lebácsizott egy kisgyerek. Az számít?
17/23 anonim válasza:
Ha a genetikád jó, sokáig nem fogod érezni, de ha nem jó a genetika, és ha nem változtatsz az életmódodon- ezt nem rossz indulatból írom -, akkor lehet, hogy már 30 körül érezni fogod az öregedést.
18/23 anonim válasza:
Szerintem a test 43-44 éves korra akaratodon/a lehető legegészségesebb életviteled ellenére bejelez valami állapotromlással.
Addig max csak pszichésen érezheted az öregséget.
19/23 anonim válasza:
Amikor lassan ráérősen iszod meg a kávédat. Amikor nem hajt a tatár, nem a világmegváltáson jár az eszed egész nap.
20/23 anonim válasza:
Jaj de jó hogy nem kávézok, akkor ezt megúsztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!