Mit csiáljak ha utolért a karma és nagyon fáj ez? Hogy legyen újra jó minden?
Figyelt kérdés
Kapcsolatok terén vagyok rossz, egyszerre több pasit szédítek, de sajnos nem bírom megállni hogy ne foglakozzak többel is. Nem vagyok a többibe szerelmes csak valamelyiknek a lelke tetszik valamelyiknek a teste az a baj mindegyikbe megtalálom a jót. Van egy pasi akit az interneten ismertem meg, de észrevette, hogy mással is írogatok úgy szivecskézve,, és többet nem akar találkozni velem már és neten se nagyon akar beszélni. Ennek a pasinak a lelke nagyon jo, még sose értett meg senki úgy mint ő, idősebb nálam ő 38 én 20. Azt akarja hogy közös facebookounk legyen, hogy majd ő elhatja azokat akik rám írnak olyan szándékkal, de én nem akarok közös facebookot, meg jelszót se akarok neki adni. Szeretem őt, mert ennyire még emberrel nem értettem meg magam. De valahogy hajt a vágy is mások fele is. Nem tudom mi legyen, szerintetek mit csináljak? Úgy értem, hogy utolért a karma, hogy már egyre kevesebben akarnak velem beszélni, leszólnak és nem csak a pasik. Akárhova megyek mindig én vagyok a rossz nekik. Bezzeg a szemembe nem merik mondani mi a baj...ma 06:21
1/4 anonim válasza:
Hát mondjuk ha nem lennél rıbanc (igen, ezt a viselkedést így hívják ha nem tudtad volna), akkor nem lenne ilyen problémád.
2/4 anonim válasza:
Nem rbancság ez, hanem éretlenség. Emellé jön egy nagyfokú tájékozatlanság és életképtelenség. Buta vagy, ez a karmád. Ebből nem fogsz tudni jól kijönni.
3/4 anonim válasza:
Ez nem karma. Ez a butaság, a gyerekkori traumák, az éretlenség, a kommunikáció hiánya, az önismeret hiánya, és a diszfunkcionális emberi kapcsolatok összessége.
Van dolog a fejeddel bőven. Nyilván ezekre nem látsz rá, így megoldás nem lesz még egyelőre.
4/4 anonim válasza:
Ez egyszerű, csinálj egy közös facebookot, meg egy másikat amiről nem tud...
Amúgy hacsak flörtölgetsz az még nem olyan nagy bűn, csak azért a megcsalás már más tészta, de ezt gondolom tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!