Nálunk Magyarországon az emberek társadalmilag szabadok?
Figyelt kérdés
Én úgy látom hogy az embereknek túl nagy a megfelelési kényszere nálunk, ellentétben a Nyugati és Déli országokkal, nem mernek szabadon gondolkodni,cselekedni és kimondani azt, amit gondolnak.Ha valaki nem olyan ahogy a monotonizált társadalom elvárja, megszólják, kiközösítik.A minap láttam Pánkokat a buszon, többen is csúnyán néztek rájuk, és két fiatal is röhögött rajtuk, hogy mit képzelnek ezek, nem a 90-es években vagyunk....és sokszor magamon is tapasztalom hogy kiközösítően nézek valakire, csak azért mert furán öltözik, pedig nem akarom, és utána megbánom magamban hogy megbámultam őket. A hajléktalanokat meg nem nézik embernek, de én nagyon sajnálom őket, amelyik nyomorék, pénzt is szoktam adni nekik. Úgy látom itt mindenki utál mindenkit, legfőképp nálunk. Ennél még a Ahogy én láttam, a Balkánon is szabadabbak az emberek társadalmilag, de szerintem Afrika 70%-a a legszabadabb. Mi a véleményetek ezzel kapcsolatban?tegnap 22:46
2/2 anonim válasza:
Igen, a magyarok ilyenek, foleg videken. Te honnan irsz? Tapasztalatom szerint Pesten kevesbe ilyenek, ezert is szerettem ott lakni. Alig varom, hogy visszakoltozzek oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!