Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nálunk Magyarországon az...

Nálunk Magyarországon az emberek társadalmilag szabadok?

Figyelt kérdés
Én úgy látom hogy az embereknek túl nagy a megfelelési kényszere nálunk, ellentétben a Nyugati és Déli országokkal, nem mernek szabadon gondolkodni,cselekedni és kimondani azt, amit gondolnak.Ha valaki nem olyan ahogy a monotonizált társadalom elvárja, megszólják, kiközösítik.A minap láttam Pánkokat a buszon, többen is csúnyán néztek rájuk, és két fiatal is röhögött rajtuk, hogy mit képzelnek ezek, nem a 90-es években vagyunk....és sokszor magamon is tapasztalom hogy kiközösítően nézek valakire, csak azért mert furán öltözik, pedig nem akarom, és utána megbánom magamban hogy megbámultam őket. A hajléktalanokat meg nem nézik embernek, de én nagyon sajnálom őket, amelyik nyomorék, pénzt is szoktam adni nekik. Úgy látom itt mindenki utál mindenkit, legfőképp nálunk. Ennél még a Ahogy én láttam, a Balkánon is szabadabbak az emberek társadalmilag, de szerintem Afrika 70%-a a legszabadabb. Mi a véleményetek ezzel kapcsolatban?

nov. 24. 22:46
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Nem...
nov. 24. 22:57
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
Igen, a magyarok ilyenek, foleg videken. Te honnan irsz? Tapasztalatom szerint Pesten kevesbe ilyenek, ezert is szerettem ott lakni. Alig varom, hogy visszakoltozzek oda.
nov. 24. 23:28
 3/6 anonim ***** válasza:
18%
Szabadok, mert azt csinálnak, amit akarnak. Az, hogy erről másoknak van véleménye, nem jelenti, hogy foglalkozni kellene velük.
nov. 25. 06:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az országban valóban sokan küzdenek megfelelési kényszerrel, és túlzottan fontos számukra mások véleménye, így olyan is van, aki azért nem mer kiállni magáért, az igazáért, mert attól tart, mások mit fognak róla gondolni utána.
nov. 25. 10:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen, csak önmagukat hajták bele a különböző tébolyokba.
nov. 25. 21:48
 6/6 anonim ***** válasza:
5 Nem feltetlenul. A debreceni civisek pl utnivalo manipulativ parasztok, direkt es pofatlanul fintorognak masokra meg nyiltan megvetnek masokat, foleg azokat, akik nem helyiek. Nos az aldozatok pedig tudatalatt ugy erzik, hogy alkalmazkodniuk kell. Ilyenkor fontos tudatositania az emberneky hogy ne ereszkedjen le a mucsai videkiek szintjere es ne vegye oket komolyan, hisz a tiszantuli regioban az evszazados leszakadottsag miatt van annyi beteg, lelkiszegeny ember. Errefel nagyon meglatszik amugy az agyontraumatizalo mucsai konzervativ gyerekneveles hatasa az embereken.
nov. 25. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!