Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ma hívott egy nő, hogy én őt...

Ma hívott egy nő, hogy én őt hívtam telefonon. Mégis hogyan? Többi lent.

Figyelt kérdés
Be is mutatkozott, és említette, hogy kerestem. Viszont én nem hívtam, még a telefon is a kezemben volt és tudom, hogy rá sem nyomhattam semmire. A listán sem szerepelt a száma, csak az, hogy ő hívott engem elvileg vissza. Mi lehet ez? Máskor nekem is volt ez igaz, visszahívtam és azt mondta nem hívott, ő nem tud róla. Valakik megbuherálták a rendszert valahol? Álhívások a saját számainkról?

nov. 20. 17:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#10: VoIP lehet amire gondolsz, a VPN más.
nov. 21. 09:09
 12/12 anonim ***** válasza:

Munkahelyi vezetékes, belsős telefont csörgetett meg egy mobilszám, nem tudtam felvenni, de mivel ezt a telefont gyakran hívják a munkatársak a magánszámaikról, viszont házon kívüli hívást nem lehet indítani róla, kikerestem az előzményekből a számot, saját mobilról visszahívtam, bemutatkoztam, teljes sokkban kérdezte a hívott fél, hogy én ebben az ügyben mit szeretnék tőle, neki köze nincs ahhoz, amit mi csinálunk. Mondtam, hogy a céges telefon kapott egy hívást tőle, azt hittem, valamelyik kollégám, elnézést kérek, valószínűleg félreüthettem, erre mondta, hogy ez neki ma már a sokadik ilyen hívása, mikor olyan számok keresik, akiket ő soha nem hívott, ő aznap még nem is hívott fel senkit! Mikor letettem, ellenőriztem, nem tárcsáztam félre a mobilomon, tényleg az a szám hívta a belsős telefont.

Az lehet, amit az 1-es ír. Kijelez valami random számot a valódi hívó helyett. Mondjuk rém kellemetlen lehet napi több visszahívást kapni úgy, hogy te csak éled az életedet.

nov. 22. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!