Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit csináljak ha hirtelen...

Mit csináljak ha hirtelen midnenki bunkó lett vagy elfordult tőlem a való életben és az interneten is?

Figyelt kérdés
Nem mondják mi a bajuk, csak vagy nem írnak vissza, élőbe meg a hátam mögött kibeszélnek és bármit mondok vagy csinálok baj nekik. Simán ha valamelyik ismerősömnek megdicsérem a ruháját, mérges lesz rögtön azt mondja miután megdicsértem hogy mindjárt átveszi másikra. Nem tudom mi lett az emberekkel. Mindenki olyan titokzatosan de bunkón viselkedik velem. Pedig nem csináltam semmi rosszat senkinek.

nov. 20. 13:03
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
8: sajnos lehet, mert sok az utálom.
nov. 20. 19:44
 12/14 anonim ***** válasza:
67%
Ne az embereknek akarj megfelelni, hanem Jézus Krisztus szavait kövesd, és Istennek akarj tetsző életet élni.
nov. 21. 01:12
 13/14 anonim ***** válasza:
67%
Imádkozz Istenhez, de előtte bocsáss meg másoknak, akik rosszak voltak veled. Imádkozz Istenhez, hogy adjon bölcsességet, egészséget, szeretetet, és hogy segítsen, hogy örülj azoknak a jó lelki dolgoknak, amiket Jézus Krisztus szavainak követése, és Isten szeretete ad. Amikor imádkozol, bánd meg saját bűneidet őszintén, kérd Istentől, hogy bocsásson meg neked, és hogy segítsen, hogy tudd szeretni az embereket. Ne embereket kövess, hanem Jézus Krisztus szavait kövesd. Higgy Istenben, imádkozz Istenhez, kövesd Jézus Krisztus szavait, és olvasd az Újszövetséget.
nov. 21. 01:20
 14/14 anonim ***** válasza:
78%

Akit szeretnek, annak általában keresik a társaságát, persze ez sem törvényszerű.

Ha jó fej vagy, miért haragudnának rád?

nov. 21. 02:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!