Mit csináljak ha hirtelen midnenki bunkó lett vagy elfordult tőlem a való életben és az interneten is?
Figyelt kérdés
Nem mondják mi a bajuk, csak vagy nem írnak vissza, élőbe meg a hátam mögött kibeszélnek és bármit mondok vagy csinálok baj nekik. Simán ha valamelyik ismerősömnek megdicsérem a ruháját, mérges lesz rögtön azt mondja miután megdicsértem hogy mindjárt átveszi másikra. Nem tudom mi lett az emberekkel. Mindenki olyan titokzatosan de bunkón viselkedik velem. Pedig nem csináltam semmi rosszat senkinek.nov. 20. 13:03
1/14 A kérdező kommentje:
nem akarják elmondani mi a bajuk, csak megvetőek, nevetnek és látom hogy valami baj van, ha megkérdezem semmi baj azt mondják, de szúrosan néznek.
nov. 20. 13:05
2/14 anonim válasza:
Keress új barátokat, új hobbit, új társaságot, új környezetet!
3/14 anonim válasza:
Én is utálom, ha dicsérgetnek, nekem nem ez a szeretetnyelvem. Irritáló, főleg akkor, ha csak beszélgetést akarnak kezdeményezni, vagy mert valamit oda kell böfögni a csend miatt.
Ettől független senkivel se lennék ezért bunkó, szerintem csak szimplám fura vagy, kilógsz a sorból és sok a tahó ember.
4/14 A kérdező kommentje:
meg tudom ez jelentéktelennek minösül, de facen is a valod ismerősök is sorra törölnek ki az ismerőseik közül, rá kérdezek miért azt mondja hogy ez miért fontos nekem? Nem válaszolnak nagyon semmire, csak kérdezik, hogy ez miért fontos nekem?
nov. 20. 13:19
5/14 anonim válasza:
4# Nekem is volt, hogy nem írtak vissza. Mert vagy irritàló, vagy unalmas ember vagyok.. Vagy csak nincs ideje rám. De spirituális, erős lelkületű emberként nem akadok fenn ilyeneken, nem ugyanaz az utunk, erről van szó, nem biztos, hogy utàl. Esetleg próbàlj elmenni valami gyülekezetbe, keress magadnak lelki vezetőt, coachot, vagy pszichológust, aki felpumpàlja az önbizalmad. :)
6/14 A kérdező kommentje:
én szeretem magam, fél éve még normálisabbak voltak velem. Nem értem mi lehet a bajuk. Pszihológus meg nem seít, oda járok régota.
nov. 20. 13:34
7/14 anonim válasza:
Esetleg beszélj egy pappal a lelki gondjaidról, nem tudom, van-e a közelben plébània. Isten mindig veled van, Kérdező, sosem vagy egyedül. Az Úr àldjon! 😇😇
8/14 anonim válasza:
Nem terjedhetett el rólad valamilyen pletyka?
9/14 anonim válasza:
8# Lehet, hogy ez áll a háttérben kérdezőnél. De akik a barátaim, azok úgyse ülnek fel minden pletykának, a többi ember meg nem számìt, nem fontosak.
10/14 anonim válasza:
Ha hirtelen, akkor azt gondold végig mit tettél ezért hirtelen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!