Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Akik hasonló cipőben járnak/já...

Akik hasonló cipőben járnak/jártak, mit ajánlotok erre?

Figyelt kérdés

Már egy ideje észrevettem hogy letaglóz a melankólia. Már közömbösek azok a dolgok amik engem eddig érdekeltek, helyette mintha állandóan nyomna a mellkasom. Az a baj hogy ez a társasági életemre is kihat, úgy érzem nem találom a szavakat, nincs mit mesélnem a barátaimnak. Félek hogy kezdenek megunni, hiszen sosem tudok úgy hozzátenni a beszélgetésekhez, viszont igyekszem minél gyakrabban reagálni, de ez nem elég. Úgy gondolom hogy ezzel a némasággal egyre inkább ellököm a körülöttem levőket. Egyszerre erzem azt, hogy ezt elkell fogadnom, hisz ilyen vagyok, viszont másik oldalról meg nagyon is zavae hogy nemtudok annyi energiát belefektetni a baráti kapcsolataimba.

Sajnos ott van az a dolog is, hogy nem vagyok nagyon extrovertálr ember, de a barátaimmal tartott viszonyt nagyon is szeretném ápolni. Kicsit úgy érzem megfogyatkoztam a szavakból, és hiába reagálok arra amit mondanak, látszik rajtuk hogy keveslik, vagy már unják a válaszaimat.

Mindenképp szeretnék változtatni magamon, tisztában vagyok a hibáimmal, viszont azt nemtudom hogy ezt hogyan is tudnám korrigálni.

Akik esetleg tudnak tippeket, tanácsokat adni, szívesen várom a válaszaikat!

ma 12:58
 1/1 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy most ennek van itt az ideje az életedben. Van, akit az egyedüllét tölt fel, és valóban unalmas tud lenni már saját magának is.

Majd ha megunod a magányt, nyitsz újra feléjük vagy mások felé (mert a mostani barátaid megunhatnak téged), és újra élvezni fogod az apró beszélgetéseket.

Sok tanácsot nem tudok adni, én is ilyen vagyok.

ma 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!